PAŽLJIVO ZA VOLANOM: Prohodnost puteva od jutros dobra, ali očekujte gužve zbog vikenda
Foto: Dragana Udovičić

STANJE NA PUTEVIMA

PAŽLJIVO ZA VOLANOM: Prohodnost puteva od jutros dobra, ali očekujte gužve zbog vikenda

Društvo -

Prohodnost puteva u Srbiji jutros je dobra, sem u područjima sa maglom, a intezitet saobraćaja van gradova je umeren, ali se s prvim popodnevnim satima očekuju pojačan saobraćaj zbog početka vikenda i kišu i mokri kolovozi, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).Magla u jutarnjim časovima smanjuje vidljivost i otežava saobraćaj na području Smederevske Palanke, Kragujevca, Požege, Sjenice i Kraljeva.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama, a prema podacima Uprave granične policije, na graničnim prelazima na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 15 minuta.

Od danas do utorka, 31. oktobra zbog izvodjenja radova u okviru izgradnje autoputa E75, deonica Caričina dolina- Vladičin Han, poddeonica Caričina dolina–tunel Manajle vozila će se naizmenično propuštati na državnom putu Leskovac – Vranje.

D

anas od 7.00 do 19.00 izvodiće se radovi na asfaltiranju preticajne trake dela auto-puta E75 u smeru od Subotice ka Novom Sadu, između petlji "Feketić" i "Vrbas" zbog čega će se saobraćaj odvijati preko zaustavne i dela vozne trake.

U saopštenju se dodaje da će danas 6.00 do 23.00 za saobraćaj biti zatvoren deo državnog puta II A reda broj 112 u zoni pružnog prelaza Rimski Šančevi- Bečej. Saobraćaj se zbog radova preusmerava na mesto Bačko Gradište.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Dragana Udovičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track