LOPOV BEZDUŠNIK: Otišli da leče sina Nikolu u Nemačkoj, a pokrao ih neko iz komšiluka?!
Foto: Budi Human

sumnjaju na nekog poznatog

LOPOV BEZDUŠNIK: Otišli da leče sina Nikolu u Nemačkoj, a pokrao ih neko iz komšiluka?!

Društvo -

Nikola Stanišić (23) i njegovi roditelji mesecima se već bore da sakupe novac kako bi ovaj mladić mogao da se leči od akutne limfoblastne leukemije u Nemačkoj. Iako su uspeli da sakupe deo novca i napokon odu na lečenje u Nemačku, ali to je izgleda iskoristio neko iz njihove blizine da bi ih opljačkao!!

Jedan od prijatelja porodice okačio je na svom Fejsbuku informaciju da je manji pogon za proizvodnju boje, koji se nalazi odmah iza porodične kuće, opljačkan.

foto: Printscreen Facebook

"Pretprošle noći ih je neko opljačkao, upao iza ponoći u proizvodnju i odneo sve što je vredno. To je naravno bio neko ko ih dobro poznaje, jer je tačno znao gde se šta nalazi, gde da isključi struju, kamere i naravno šta da pokupi iz magacina, odnosno hemikalije koje najviše vrede, bez kojih proizvodnja stoji. Lopov je naravno iskoristio činjenicu da niko od njih nije bio kući... a nisu bili kući zato što su u Nemačkoj...a u Nemačkoj su zato što se njihov sin Nikola bori za život sa leukemijom", napisao je njihov prijatelj.

Nikola je početkom oktobra otišao na lečenje i porodica je iznajmila stan u blizini klinike gde bi trebalo da bude izvršena transplatacija koštane srži što bi omogućilo normalan život mladiću.

Nikola ne može da veruje da je neko ovo mogao da uradi

Redakciji Kurira juče se javio i Nikola koji kaže da je napravljena šteta od nekoliko hiljada evra i da mu nije jasno kako je neko to mogao da uradi.

"Ono što ja znam je da je u subotu na nedelju opljačkan magacin sa materijalima i sirovinama kojima mi pravimo farbu, šteta je negde par hiljada evra i stvarno mi nije jasno kako neko može da ima obraza i savesti da u ovakvoj situaciji to uradi"

Inače, njihov prijatelj je objasnio i da su Stanišići pre mesec dana prodali stan u Subotici da bi mogli da budu uz Nikolu u Flensburgu. Nažalost, on kaže da su im nakon analiza lekari im rekli da će morati da sačekaju još mesec dana što automatski povećava i troškove koje će imati. A pored svega toga, zatekla ih je i vest da su opljačkani.

(Kurir.rs)

Foto Budi human

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Novi incident u Skupštini Srbije! Boško Obradović gađao Martinovića!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track