AKCIJA DA POPUNE SVOJ KUĆNI BUDŽET: Super bakama fali još novca za kuhinju!
Foto: Damir Dervišagić

PROJEKAT Akcija da popune svoj kućni budžet

AKCIJA DA POPUNE SVOJ KUĆNI BUDŽET: Super bakama fali još novca za kuhinju!

Društvo -

Do kraja godine treba skupiti 5.000 dolara kako bi se osnovala poslastičarnica u kojoj bi penzionerke spremale i prodavale ukusne slatkiše

Inicijativa za osnivanje poslastičarnice „Super bake“, zahvaljujući kojoj će penzionerke sa malim primanjima dobiti šansu za dodatnu zaradu, predstavljena je na novogodišnjem beogradskom noćnom marketu na pijaci Bajloni.

Mario Milaković ističe da je cilj da se prikupe sredstva neophodna za otvaranje i opremanje kuhinje u kojoj bi bake pravile i prodavale kolače.

- Želimo da na platformi Indigogo prikupimo sredstva koja će penzionerkama omogućiti da spremaju kolače po starim bakinim receptima. Radile bi skraćeno, u skladu sa svojim godinama i mogućnostima. U ovom trenutku skupili smo nešto više od polovine sredstava za opremanje kuhinje, a nadamo se da ćemo do kraja godine uspeti da prikupimo kompletnu sumu od 5.000 dolara. Želimo da bakicama koje imaju male penzije omogućimo dodatnu zaradu, ali i neophodnu opremu za pravljenje slatkiša - objašnjava Milaković.

foto: Damir Dervišagić

On poziva zainteresovane da pomognu u realizaciji projekta „Super bake“:

- Posetite platformu Indigogo. Iznos koji izdvojite nije važan, jer je svaka donacija bitna. Kampanja ograničena i traje do 31. decembra.

Penzionerka Svetlana Conka podelila je s nama zašto se priključila projektu.

- Iako imam 68 godina, vodim aktivan život i zbog toga sam se priključila inicijativi „Super bake“. Volim da pravim kolače i da se družim. Naravno, nije zanemarljiva ni zarada koja će dopuniti naše skromne penzije.

D. S. - Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! VLADA SRBIJE JEDVA DOBILA TROJKU!!!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track