MINISTAR STEFANOVIĆ DONEO REŠENJE: Postavljeni novi načelnici policije u Nišu i Pirotu
Foto: Mup Srbije

oD 1. JANUARA

MINISTAR STEFANOVIĆ DONEO REŠENJE: Postavljeni novi načelnici policije u Nišu i Pirotu

Društvo -

BEOGRAD - Funkciju načelnika Policijske uprave u Nišu, rešenjem ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, obavljaće od 1. januara dosadašnji načelnik Policijske uprave u Pirotu Slaviša Virijević, saopštio je MUP.

Funkciju načelnika Policijske uprave u Pirotu obavljaće dosadašnji zamenik načelnika Policijske uprave u Nišu Zoran Bogdanović.

Slaviša Virijević diplomirao je na Pravnom fakultetu a od 1991. godine radi u Policijskoj upravi u Nišu, u Odeljenju kriminalističke policije, u kojem je obavljao i poslove zamenika načelnika i načelnika Odeljenja kriminalističke policije. Vanredno je unapređen u čin majora 2003. godine a u junu 2016. imenovan je za načelnika Policijske uprave u Pirotu.

foto: MUP Srbije

Zoran Bogdanović diplomirao je na Pravnom fakultetu a u Ministarstvu unutrašnjih poslova zaposlen je od 1993. godine, u Upravi kriminalističke policije, gde je obavljao izvršilačke i rukovodeće poslove.

Tokom 2016. i 2017. godine obavljao je poslove zamenika načelnika Policijske uprave u Pirotu, a potom je bio raspoređen na mesto zamenika načelnika Policijske uprave u Nišu.

(Kurir.rs/Beta/Foto: MUP)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! HRVATSKA I SLOVENIJA PRED SUKOBOM?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track