DECA SE RADOVALA PAKETIĆIMA: Princeza Katarina sa mališanima bez roditelja
Foto: Dragana Udovičić

Humano

DECA SE RADOVALA PAKETIĆIMA: Princeza Katarina sa mališanima bez roditelja

Društvo -

Sa velikom željom da im uveseli i ulepša novogodišnje i božićne praznike, princeza Katarina Karađorđević posetila je juče domove za nezbrinutu decu i tom prilikom mališanima podelila igračke, garderobu i obuću.

foto: Dragana Udovičić

Korisnici beogradskih domova „Drinka Pavlović“, „Moše Pijade“, „Jovan Jovanović Zmaj“, „Vasa Stajić“ i „Beograd“ uživali su u druženju sa princezom Katarinom i u darovima koje im je udelila, a neki od njih priredili su iznenađenje princezi i darivali joj crteže koje su spremili specijalno za nju u znak zahvalnosti i prijateljstva.

Pomoć za decu prikupljena je u saradnji sa humanitarnom organizacijom Lajflajn Čikago, čiji je pokrovitelj princeza Katarina.

- Najlepši način da provedem praznike upravo je među ovom divnom decom. Ponosna sam na rad humanitarne kancelarije Lajflajn u Čikagu, zahvaljujući kojoj smo moja fondacija i ja uspeli da obezbedimo pomoć domovima i da deci praznike i svakodnevicu učinimo radosnijim. Mališane bez roditelja očekujemo na tradicionalnim božićnim prijemima koje svake godine organizujem sa svojim suprugom prestolonaslednikom Aleksandrom na Belom dvoru - istakla je princeza Katarina i dodala da će na Božić posetiti i darivati i decu koja se leče u bolnicama.

M. Branković - Foto: Dragana Udovičić

foto: Dragana Udovičić

Dona Sekulić

NASTAVIĆEMO DA POMAŽEMO

Članica Borda direktora organizacije Lajflajn Čikago Dona Sekulić izrazila je ovom prilikom spremnost i želju da i u budućnosti nastavi sa pružanjem pomoći onima kojima je to najpotrebnije u Srbiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track