ČITAOCI KURIRA O DARIVANJU MEDALJONA SA LIKOM MAJKE BOŽJE: Staviću ga ćerkici Uni (3) oko vrata da je Bogorodica štiti!
Foto: Kurir

Vernici požurili po dar osveštan u Crkvi Svetog Marka u Beogradu

ČITAOCI KURIRA O DARIVANJU MEDALJONA SA LIKOM MAJKE BOŽJE: Staviću ga ćerkici Uni (3) oko vrata da je Bogorodica štiti!

Društvo -

Kurir nastavlja tradiciju obeležavanja značajnih verskih praznika tako što daruje prigodne poklone, a koliko je naše čitaoce obradovao današnji medaljon sa likom Majke Božje u zlatotisku govori i činjenica da se pred trafikama od ranog jutra tražio primerak više našeg lista

Medaljon, osveštan u Crkvi Svetog Marka u Beogradu, urađen je u zlatotisku, što je jedna od najstarijih tehnika štampe i po svojoj učinkovitosti će još dugo biti nezamenljiva, jer zapravo podrazumeva štampu zlatom.

foto: Kurir

Upakovan je sa kanapom kako biste mogli da ga nosite oko vrata ili okačite na neko prigodno mesto.

DANAS POKLON U KURIRU: Medaljon u zlatotisku osveštan u Crkvi Svetog Marka u Beogradu

Beograđanka Marija O. (35) koju smo zatekli sa tek kupljenim primerkom dnevnog lista Kurir, oduševljeno nam je rekla da prati našu tradiciju darivanja i da joj, kao vernici, mnogo znači što jedan tako uticajan medij čuva hrišćansku tradiciju.

foto: Kurir

"Staviću medaljon oko vrata svojoj trogodišnjoj ćerkici Uni čim stignem kući, da je Bogorodica štiti od svakog zla", rekla je ona.

KURIR VAM DANAS DARUJE MEDALJON SA LIKOM MAJKE BOŽJE: Svi koji istinski ljube Hrista poštuju Onu koja ga je rodila

I njen sugrađanin Obrad M. (72) nam priča da je, s obzirom na to da je u penziji, ovog jutra posebno poranio kako bi pronašao svoj primerak i poklon medaljon.

foto: Kurir

"Pratim vaše akcije, ali mi se nažalost dešavalo da se, ako okasnim, već sve razgrabi. Zato sam još juče kada ste najavili poklon zamolio komšinicu koja radi na kiosku da mi sačuva novine. Ovaj medaljon će krasiti naš dom", sa zadovoljstvom je istakao gospodin Obrad.

foto: Kurir

I našu čitateljku Nevenu Š. (23) je medaljon neizmerno obradovao, jer je kako kaže, pre nekoliko meseci imala jedan zdravstveni problem, koji se, srećom, brzo i bez problema rešio.

foto: Kurir

"Veliki sam vernik i zdravlje uvek stavljam na prvom mestu i u molitvama i u svakodnevnom životu. Znam da me Bogorodica uveć prati i bdi nada mnom", poručila nam je sa osmehom mlada Nevena obradovana poklonom.

foto: Kurir

Našoj redakciji se javio i Tihomir P. (68) iz daleke Danske i zamolio da mu se sačuva primerak Kurira, jer se posle Božića, koji tradicionalno provodi sa unucima, vraća u zemlju, pa da ne ostane bez svog medaljona.

(Kurir.rs/Foto: Kurir)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(КУРИР ТВ) ВРЕДНИ ПОКЛОНИ! Уочи Божића Курир вам поклања МЕДАЉОН СА ЛИКОМ БОГОРОДИЦЕ У ЗЛАТОТИСКУ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track