(VIDEO) DIREKTORA KOSOVSKE POŠTE PREBILA POLICIJA: Nikada nisam bio tako brutalno pretučen kao od dvojice kosovskih policajaca
Foto: Printscreen Youtube

reakcija

(VIDEO) DIREKTORA KOSOVSKE POŠTE PREBILA POLICIJA: Nikada nisam bio tako brutalno pretučen kao od dvojice kosovskih policajaca

Društvo -

Direktor kosovske pošte Agron Mustafa, koga su u Prištini pretukli pripadnici kosovske policije, oštro je nakon toga reagovao i izjavio da ga je "srpska policija tukla kulturnije", prenosi prištinska štampa.

"Kao studenta, srpska policija me tukla dva puta... Ni u jednom slučaju nisam bio pretučen tako brutalno kao što su to učinila dvojica kosovskih policajaca", napisao je Mustafa.

U međuvremenu je objavljen snimak prebijanja, koje se dogodilo 30. decembra, ali još nema reakcije kosovske policije.

"Šta još treba da se desi da se uhapse napadači?", napisao je Mustafa na fejsbuku i objavio snimak jedne bezbednosne kamere.

Kako je naveo, tukli su ga Nahim Sahiti, direktor odseka za privredni kriminal, i Avni Beriša, policajac poznat kao "Tarkan".

(Kurir.rs/Tanjug)

Foto Printscreen Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: PSIHIJATRI REŠETALI ZORANA MARJANOVIĆA! Evo kako je odgovarao na njihova pitanja i šta misli o Jeleninom ubistvu?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track