VLADIKA TEODOSIJE O UBISTVU IVANOVIĆA: Izgubili smo jednog od najdarovitijih predstavnika srpskog naroda
Foto: Aleksandar Jovanović

s bolom primio vest

VLADIKA TEODOSIJE O UBISTVU IVANOVIĆA: Izgubili smo jednog od najdarovitijih predstavnika srpskog naroda

Društvo -

Episkop raško-prizrenski i kosovsko-metohijski Teodosije istakao je da je sa velikim bolom primio vest o tragičnoj pogibiji Olivera Ivanovića.

"Tugujući zbog gubitka iskrenog prijatelja i jednog od najdarovitijih predstavnika srpskog naroda, koji je svojom istrajnošću i rešenošću da ostane na Kosovu i Metohiji ulivao nadu u opstanak svim Srbima na ovim prostorima, molimo se Vaskrslom Gospodu da ga upokoji, saučestvujući u bolu porodice Ivanović i svih onih na koje je ovaj događaj ostavio gorak i težak utisak", naveo je vladika Teodosije povodom ubistva predsednika SDP-a Olivera Ivanovića.

Lider građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Oliver Ivanović ubijen je jutros u Kosovskoj Mitrovici.

Obdukcioni nalaz je pokazao da je lider pokreta Sloboda, demokratija, pravda Oliver Ivanović jutros ubijen sa šest metaka iz pištolja "duga devetka", rekao je direktor Kliničko-bolničkom centru u Kosovskoj Mitrovici Milan Ivanović.

"Postoji šest ulaznih rana i četiri izlazne, dva metka su se zadržlaa u telu. Povrede su u predelu gonjeg dela grudnog koša", precizirao je Ivanović nakon obdukicje koja je trajala oko četiri sata.

Prema njegovim rečima, hici su povredili vitalne organe Ivanovića, gornju aortu, šuplju venu i jetru, usled čega je došlo do trenutnog iskrvarenja.

(Kurir.rs/RadioKiM/Foto: Aleksandar Jovanović/Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja