KURIR VAM DARUJE DŽEPNI KALENDAR SA IKONOM SVETOG JOVANA Oduševljeni čitalac: Dobio sam ime po ovom svecu! Nosiću ikonu uvek sa sobom!
Foto: Kurir

Jedna od najvećih srpskih slava

KURIR VAM DARUJE DŽEPNI KALENDAR SA IKONOM SVETOG JOVANA Oduševljeni čitalac: Dobio sam ime po ovom svecu! Nosiću ikonu uvek sa sobom!

Društvo -

Danas dnevne novine Kurir svim čitaocima poklanjaju ikonicu Svetog Jovana Krstitelja sa džepnim kalendarom na kojem su obeleženi neradni dani u 2018. godini

Ikonu s kalendarom možete nositi u novčaniku ili torbi, što je oduševilo naše čitaoce, s obzirom na to da im uvek može biti pri ruci. Tako nam je Beograđanka Kristina S. (28) koju smo zatekli ispred jedne trafike u centru prestonice poručila da redovno prati naše akcije.

foto: Promo

"Mediji su ti koji imaju najveći uticaj na građane, a kako sam veliki vernik, mnogo mi znači što čuvate duh hrišćanske tradicije.

foto: Kurir

Kalendar je veoma praktičan i uvek ga treba imati uz sebe", rekla nam je ova devojka.

DANAS POKLON U KURIRU Svakom čitaocu poklon džepni kalendar s ikonom Svetog Jovana

Sa njom je saglasan i sugrađanin Miljan Lj. (42) kojeg smo zatekli u poslednjim pripremama za proslavu krsne slave Svetog Jovana.

foto: Kurir

"Sutra se cela porodica okuplja kod nas na ručku, a kako se na slavu ne zove, svi naši prijatelji znaju da su nam naša vrata uvek otvorena. Slavlje se tako produži na 2-3 dana, a ova ikona će svakako naći posebno mesto u našem domu", kaže on.

foto: Kurir

I Jovan.Š. (32) je jutros požurio po Kurir. Kako kaže, Sveti Jovan je devojačka slava njegove bake kojoj će i pokloniti ikonicu, dok će drugu uvek držati uz sebe.

foto: Kurir

"Kalendar će baki mnogo značiti. Mi mlađe generacije se još i snađemo, pa pogledamo na telefonu, a starijima će posebno koristiti. I mene je poklon obradovao, jer sam po Svetom Jovanu dobio ime. Nosiću ovu ikonicu uvek uz sebe", oduševljeno nam je poručio on.

Za sve one koji slave Svetog Jovana, Kurir je pripremio poklone: poster ikonu i dodatak o ovoj slavi, a koje daruje na sam dan slave.

(Kurir.rs/Foto: Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track