(VIDEO) DECO, ZATVORITE OČI! BRANKA BLEK ROUZ SA BIČEM I LISICAMA U JUTARNJEM PROGRAMU UŽIVO: Vibratori se kupuju kao bombone, Srbi najviše vole domino dame!
Foto: Printscreen

SVE ŠTO ste hteli da ZNALI O SEKSU, a Niste smeli da... PITAJTE SARAPU!

(VIDEO) DECO, ZATVORITE OČI! BRANKA BLEK ROUZ SA BIČEM I LISICAMA U JUTARNJEM PROGRAMU UŽIVO: Vibratori se kupuju kao bombone, Srbi najviše vole domino dame!

Društvo -

BEOGRAD - Da li je upotreba seksualnih pomagala u Srbiji i dalje tabu tema, da li ih nacija koristi i koliko, kako izgledaju najnoviji modeli..., bila je tema jutarnjeg programa jedne domaće televizije sa nacionalnom frekvencijom.

foto: Printscreen Pink

U programu su gostovali seksolog Aleksandar Milošević, docent dr Danijela Tiosavljević, bivša supruga našeg poznatog psihijatra profesora Jovana Marića i Branka Blek Rouz, nekadašnja striptiz igačica, pesnikinja, spisateljica, TV lice i vlasnica nekoliko striptiz klubova koju često nazivaju prvom damom srpske erotike.

Emisiju je otvorila Branka Blek Rouz navodeći da je prijatno iznenađena odlukom da se ovakva tema nađe na malim ekranima baš ujutru jer joj je prosto za nevericu da su seks i seksualna pomagala u 21. veku tabu tema još samo u Srbiji. Ona je navela da su seks-pomagala postojala i koristila se još u doba Hipokrata i to u institucijama a njima su rukovale babice, lekari... Bila su namenjena udovicama, devicama koje su imale problema i ženama su, kako je rekla, vraćala rumenilo u obraze...

foto: Printscreen Pink

Branka Blek Rouz je rekla da je ova tema kroz istoriju bila sasvim normalna stvar, da u San Francisku postoji Muzej vibratora, kao i da je u Novom Sadu prošle godine bila prikazana i izložba na ovu temu.

foto: Printscreen Pink

I dr Danijela Tiosavljević bila je zadovoljna odabirom teme rekavši da je seksualnost veoma važan deo našeg bića, kao i da sami seksolozi preporučuju pomagala kada je reč o lečenju seksualne disfunkcije, razvoju seksualnih fantazija... Ona je dodala da seksolozi mnogo toga mogu da saznaju iz seks fantazija partnera...

foto: Printscreen Pink

Doktorka je rekla i da postoji veoma niska informisanost naših ljudi šta je to prihvaćeno a šta bizarno u seksualnom ponašanju, što može da dovede i do devijantnog seksualnog ponašanja. Doktorka je rekla i da su danas pomagala uznapredovala i da ne pružaju samo seksualno nego i emotivno zadovoljstvo poput najmodernijih seks lutaka koje imaju i ugrađen vibratorni mehanizam.

Doktor Milošević je napomenuo da seksualna pomagala mogu i da uplaše neki par, na šta je Branka Blek Rouz reagovala rekavši da ona mogu da uplaše samo neki mladi bračni par koji je tek stupio u odnose, ali kada je reč o dugoj vezi ili bračnom paru posle 10 ili 20 godina braka, kada ostane poštovanje ali se izgubi strast, pomagala mogu samo da začine seksualni život, probude maštu.

foto: Printscreen Pink

Milošević je dodao i da pomagala mogu da se upotrebljavaju ali ne smeju da budu primarna, ali i da "pomagala" mogu da imaju i potpuno drugačiji vid pa je naveo jedan slučaj u kojem je muškarac, dugo radeći u Rusiji, navikao da plaća za seks a kada je došao kući i oženio se nastavio je da plaća i sopstvenoj ženi što ona nikako nije mogla da podnese. Doktor Milošević se zalagao za zdravu ljudsku seksualnu energiju i kontakt pre svega, a za seksualna pomagala kad se mora. On je dodao i da ne treba davati toliki značaj pomagalima, na šta mu je Branka rekla: Šta sad? Treba i recept za seksualna pomagala..

foto: Printscreen Pink

Branka Blek Rouz je predložila i da neko seks pomagalo može da bude i lep rođendanski poklon za suprugu i osveženje za vezu!

- Mogu li da vidim? Čemu ovo služi... - posegao je voditelj rukom ka jednoj od spravica na šta mu je Branka rekla: E, pa morala bih da vam pokažem. Ona je dodala i da domaći gosti u klubovima najviše traže šou domino dama i da ih to najviše privlači - kada igračice izađu u crnom i sa maskama na licu, bičem i lisicama, gosti im često traže i da ih izvedu na binu i da učestvuju u takvom programu!

foto: Printscreen/Pink

Branka Blek Rouz je rekla da se, poznajući situaciju iz prve ruke, vibratori u Srbiji kupuju kao bombone, pa onda pokazala intimni masažer, pa spravu kojom se podvezuje muški polni organ, pa vibrator... rekavši da liči na mikrofon na šta joj je voditelj Predrag Sarapa u programu uživo i bez blama dobacio: Mikrofon je vaš!

(Kurir.rs/Foto: Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SEKSI RUSKINJA ZAPALILA MUŠKU MAŠTU: Milioni UZDIŠU za njom! I vi ćete kada je budete videli!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track