STEFANOVIĆ SA NOVOM KLASOM U SREMSKOJ KAMENICI: Vaš posao je jedan od najtežih u Srbiji, obavljajte zadatke efikasno
Foto: MUP Srbije

prvi koraci

STEFANOVIĆ SA NOVOM KLASOM U SREMSKOJ KAMENICI: Vaš posao je jedan od najtežih u Srbiji, obavljajte zadatke efikasno

Društvo -

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas s polaznicima 16. klase Centra za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici i poručio im da je važno da policijske zadatke obavljaju efikasno u cilju očuvanja stabilnosti i bezbednosti Srbije i da radom zadobiju poverenje i poštovanje građana.

"Nova 16. klasa Centra za osnovnu policijsku obuku pravi prve korake. Njeni polaznici nakon godinu dana imaće priliku da se pridruže kolegama u uniformi i da postanu policajci koji će štititi bezbednost svih građana Srbije", rekao je Stefanović.

foto: MUP Srbije

Ministar je budućim policajcima rekao da je izuzetno važno da građani vide da su posvećeni poslu, da nisu korumpirani, da se bore i trude da zadatke izvršavaju u interesu bezbednosti.

Ocenivši da je policijski posao danas možda jedan od najtežih u Srbiji, ministar je naveo i da je to ujedno poziv koji donosi veliko poštovanje ukoliko se obavlja kako treba.

foto: MUP Srbije

"Policijski posao omogućava i da sve ostale oblasti u zemlji napreduju. Stabilnost i bezbednost značajno doprinose privrednom rastu. Stekao sam utisak da ovi mladi ljudi razumeju koliko je težak teret na njihovim ramenima i koliko su velika očekivanja, ali vidim i da su spremni da se bore da Srbija bude bezbedno i sigurno mesto za život", rekao je Stefanović.

(Kurir.rs/Beta/Foto: MUP Srbije)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI ! SRBIJA I KOSOVO ZAJEDNO ULAZE U EU?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track