BOLJA INFORMISANOST GRAĐANA: MUP Srbije od danas i na Fejsbuku
Foto: Printscreen

modernizacija

BOLJA INFORMISANOST GRAĐANA: MUP Srbije od danas i na Fejsbuku

Društvo -

BEOGRAD - U cilju boljeg informisanja građana o našim najznačajnijim aktivnostima, Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije otvorilo je zvaničnu stranicu na društvenoj mreži "Fejsbuk" - www.facebook.com/srbijamup.

Mimo redovnih aktivnosti MUP-a, građani koji imaju nalog na ovoj društvenoj mreži, a koji budu pratili zvaničnu stranicu, moći će da se upoznaju sa profesionalnim i ličnim dostignućima pojedinih policijskih službenika, ali i drugih zaposlenih u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

"Saznaće za njihove hrabre podvige, humane gestove, zanimljive hobije i druge stvari kojima se izdvajaju u odnosu na svoje kolege", ističe se u saopštenju.

Kako se navodi, na fejsbuk stranici MUP-a će biti dosta priča i slika sa terena kojima se želi da se građani upoznaju kako izgleda svakodnevni rad policijskih službenika, a kroz zanimljive video spotove biće prikazane organizacione jedinice u MUP-u, rezultati njihovog rada, kao i planovi koji se tiču unapređenja rada Ministarstva.

Na istoj stranici biće postavljane i servisne informacije koje su važne za građane Srbije.

Ministarstvo unutrašnjih poslova, osim "Facebook" stranice, već ima zvanični nalog na društvenoj mreži "Instagram", kao "Youtube" kanal, a svemu se može pristupiti i sa zvaničnog sajta MUP-a - www.mup.gov.rs.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! MIRA MARKOVIĆ TVRDI DA ZNA KO JE I ZBOG ČEGA UBIO MILOŠEVIĆA! „Nisu mogli da ga osude, pa su ga ubili!“, tvrdi Markovićeva!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track