SRBIJA SE U ŠOKU OPRAŠTA OD VELIKOG GLOGOVCA: Pa zar i ti ode, glumčino? Nebeska udica od danas je na nebu...
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Društvene mreže prepune oproštajnih poruka

SRBIJA SE U ŠOKU OPRAŠTA OD VELIKOG GLOGOVCA: Pa zar i ti ode, glumčino? Nebeska udica od danas je na nebu...

Društvo -

Veliki srpski glumac Nebojša Glogovac preminuo je u 48. godini posle teške bolesti, a tužna vest zatekla je jutros sve poštovaoce njegovog lika i dela.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Društvene mreže prepune su oproštajnih poruka, a poslednji pozdrav velikanu našeg glumišta ljudi su uglavnom uputili rečima neverice i dubokog šoka.

"Nebeska kafano, stiže ti biser... Anđeli sa tobom", "Posle Bate, Gage, Marinka i Mande, napustio nas je i Glogovac", "Nebeska udica od danas stvarno na nebu. Otišao je Nebojša Glogovac",

"Od kad znam za sebe nismo izgubili ovoliko dobrih glumaca za tako kratko vreme.Tuga", "Baš tužno. Umro je Nebojša Glogovac. Jedan od najboljih glumaca u poslednje vreme. Odličan u Hadersfildu i fenomenalan u Ustavu Republike Hrvatske. Još jedan veliki gubitak za našu kinematografiju. Mnogo ih je nešto", samo su neki od statusa potrešenih korisnika društvenih mreža.

I njegova koleginica i bliska prijateljica glumica Nataša Ninković na društvenoj mreži oprostila se od kolege.

foto: Printscreen

Podsetimo, Glogovac je pre 10 dana hitno primljen u Institut za onkologiju. Tada su mediji pisali da je čuveni glumac teško bolestan i da je njegovo zdravstveno stanje ozbiljno.

Zdravstveno stanje Glogovca naglo se pogoršalo poslednjih dana decembra, pred Novu godinu, te je po savetu prijatelja i lekara, navodno, prvih dana nove godine otišao u Nemačku po pomoć i posle konsultacija sa tamošnjim lekarima vratio se u Beograd.

Lečio se na Institutu za onkologiju Kliničkog centra Srbije, gde je primao terapije, ali je ovoga jutra nažalost izgubio najtežu životnu bitku.

(Kurir.rs/Foto: Aleksandar Jovanović)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV! A U BEOGRADU...MUK!!! Nema više Nebojše Glogovca!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track