Najnovije vesti

(VIDEO) JEDVA JE SMOGAO SNAGE DA ZAVRŠI REČENICU: Vlasta Velisavljević se u suzama prisetio dana koje je proveo sa Glogovcem!
Foto: Printscreen/Facebook, Damir Dervišagić

OPROŠTAJ OD GLUMAČKE LEGENDE

(VIDEO) JEDVA JE SMOGAO SNAGE DA ZAVRŠI REČENICU: Vlasta Velisavljević se u suzama prisetio dana koje je proveo sa Glogovcem!

Društvo

Vlasta Velisavljević jedva je izgovarao reči dok se prisećao dana provedenih sa svojim mlađim kolegom Nebojšom Glogovcem (48), koji je usled teške bolesti preminuo danas, 9. februara, u Beogradu.

Vlasta i Nebojša prvi put su se sreli u Jugoslovenskom dramskom pozorištu u predstavi "Lažni car Šćepan mali" Mirka Kovača, a igrali su zajedno i u predstavi "Hamlet" koju je Glogovac izvodio sve do nedavno, dok ga opaka bolest nije pokosila.

"Teško je uopšte i govoriti o tome... Bolje bi bilo da je on na mom mestu, pa da on priča nešto... Ne znam šta da vam kažem, nepravda je to velika. Raditi sa Glogovcem...šta to sad znači? Ništa...", jedva je govorio Vlasta u emisiji "150 minuta", koji za Glogovca ima samo reči hvale.

Sa suzama u očima rekao je kako je Nebojša voleo motoristiku, a njihov poslednji susret bio je u Rijeci, gde su boravili 2-3 dana, a o tome da li je ostala nedorečena neka poruka upućena Nebojši, kojeg je inače zvao prinčem glume, Vlasta kaže da njima za komunikaciju reči nisu bile potrebne.

"Ne... Nije bila potrebna priča... Igrali smo zajedno u "Hamletu", ja sam, eto, nekim okolnostima igrao duha, tj. njegovog oca... Pamtim samo da kad smo posle predstave, posle poklona odlazili, on me...", nije mogao Vlasta da završi rečenicu.

Kurir.rs, Foto: Printscreen, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) A U PIONIRU MUK, A ODMAH I GROMOGLASAN APLAUZ ZA NEBOJŠU GLOGOVCA!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...