Najnovije vesti

OPREZNO ZA VOLANOM, SNEG OSTAVIO POSLEDICE: Prilagodite brzinu zbog rupa na kolovozu
Foto: Dragana Udovičić

STANJE NA PUTEVIMA

OPREZNO ZA VOLANOM, SNEG OSTAVIO POSLEDICE: Prilagodite brzinu zbog rupa na kolovozu

Društvo

Posle intenzivnih snežnih padavinama i jakih mrazeva, kada se za bolju prohodnost puteva koristi veća količina soli i kamenog agregata, stvaraju se nova oštećenja na kolovozu, najčešće u vidu rupa kojih najviše ima na mostovima i nadvožnjacima, pa je neophodna opreznija vožnja, saopštio je jutros AMSS.

 

Tih oštećenja ima i na drugim deonicama, a posebno na putevima u planinskim predelima. Zato se preporučuje sporija vožnju, a posebno treba biti oprezan prilikom preticanja jer zbog ispunjenih kolotraga vodom ili nailaskom na novonastala oštećenja vozač lako gubi kontrolu nad vozilom. U narednim danima očekujemo i veće prisustvo putara, koji će raditi na sanaciji ovih novonastalih oštećenja.

 

Prema poslednjim informacijama "Puteva Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama. Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 minuta.

 

Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima, napominje AMSS.

 

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Dragana Udovičić)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...