TUGA DO NEBA: Preminula nastavnica Danijela iz Batajnice za koju su se Srbija i njena ćerkica Lena borile da ozdravi
Foto: Facebook printscreen

Porodica saopštila tužnu vest

TUGA DO NEBA: Preminula nastavnica Danijela iz Batajnice za koju su se Srbija i njena ćerkica Lena borile da ozdravi

Društvo -

BEOGRAD - Mlada nastavnica Danijela Nikolić iz Beograda, za koju je Srbija donirala novac kako bi se izborila s teškim tumorom limfnih žlezda, preminula je u bolnici u Nemačkoj.

Tužnu vest saopštila je njena neutešna porodica na Fejsbuk stranici "Da mama ozdravi", putem koje se sa svim ljudima dobre volje u Srbiji i njenom ćerkicom Lenom lavovski borila za Danijelin život.

Danijela je bila nastavnica u batajničkoj OŠ "Branko Radičević" u Batajnici i borila se sa jednim od najtežih tumora čekajući transplantaciju matičnih ćelija u nemačkoj bolnici u Flensburgu za koju je porodica pokušala da sakupi 120.000 evra.

Prikupljanje novca teklo je i preko humanitarne fondacije "Budi human" Aleksandra Šapića i brojnih medija među kojima je bio i naš portal.

Porodica je sa dubokim bolom na Fejsbuk stranici "Da mama ozdravi" obavestila ljude u Srbiji da Danijela nije uspela da dobije najvažniju životnu bitku.

"Od utorka 6. marta naša draga Danijela nije više sa nama. Napustila je ovaj svet, držeći do svog poslednjeg trenutka za ruku supruga Gorana. Dva dana pre toga poslednji put je videla svoju ćerku Lenu, oprostila se sa sestrom, roditeljima. I na žalost svih nas - otišla. U ime porodice Lukić i Nikolić hvala vam svima koji ste bili uz nju, hvala svima na pomoći, podršci i toplim rečima", navodi se u saopštenju porodice.

(Kurir.rs/Foto: Facebook printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track