TAMARA VUČIĆ U KURŠUMLIJI: Prva dama Srbije delila paketiće!
Foto: Promo

HUMANO

TAMARA VUČIĆ U KURŠUMLIJI: Prva dama Srbije delila paketiće!

Društvo -

Supruga predsednika Srbije Tamara Vučić posetila je juče Kuršumliju u okviru humanitarne akcije i pomoći roditeljima beba, dece predškolskog uzrasta i osnovaca ovog kraja.

Ona se odazvala pozivu Povereništva za izbeglice i migracije opštine Kuršumlija da, u okviru svojih mogućnosti, pomogne najmlađima ovog kraja čiji roditelji zbog teškog materijalnog položaja ne mogu deci da obezbede osnovne uslove za život i školovanje. Tom prilikom Tamara Vučić je podelila više od 150 paketića najmlađima u Kuršumliji.

- Znam da su naše obaveze kao roditelja najmlađih velike i da iziskuju mnogo vremena i truda. Hvala vam što ste došli u ovolikom broju. Naši pokloni su skromni, ali darovani punog srca. Deca su naš blagoslov. Želim nam svima mnogo bezbrižnih i radosnih trenutaka i da se sledeći put okupimo u još većem broju - obratila se ona okupljenim roditeljima.

foto: Promo

Supruga predsednika je u Osnovnoj školi „Drinka Pavlović“ u Kosaničkoj Rači posetila i mališane iz sela duž administrativne linije s Kosovom i Metohijom, pa su paketiće sa osnovnom bebi opremom, igračke, slatkiše i školski pribor dobila i deca Rudara, Rače, Merdara, Kuršumlijske Banje, Ivan Kule i Degrmena.

- Nadam se da će ovi prigodni pokloni ulepšati detinjstvo najmlađima, a osnovcima pomoći da svoje školske obaveze ispunjavaju s još više uspeha. Posebno mi je drago što smo, uoči uskršnjih praznika, na ovaj način obradovali i roditelje i decu - rekla je Tamara Vučić.

E. K.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) „VELIKI BRAT“ U Vladi Srbije! Vulin špijunira Zoranu i Jadranku?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track