POKLON PRIRUČNIK: Kako pametno investirati?
Foto: Promo

POKLON PRIRUČNIK: Kako pametno investirati?

Društvo -

U prirodi većine nas je potreba da se menjamo i napredujemo, da napravimo iskorak ka novim saznanjima i izazovima.

Ovaj priručnik predstavlja priliku da proširite svoja saznanja o online trgovanju na svetskoj berzi.

Ne morate biti finansijski stručnjak da biste trgovali na svetskoj berzi. Tamo već trguju milioni ljudi poput vas, svakog dana. Potrebna vam je samo internet konekcija i mobilni telefon ili laptop.

Vesti iz sveta koje svakodnevno čitamo, kao i odnos ponude i tražnje, utiču na kretanje cena na globalnom finansijskom tržištu... Veliki broj izjava predsednika SAD, Donalda Trampa, utiče na vrednost dolara? Građanski nemiri, sukobi, zategnutosti i teroristički napadi utiču na kretanje cene sirove nafte i zlata? Znate li kako se cena akcije kompanije Apple kreće pre i posle predstavljanja novog iPhone-a? Sve te objave i vesti konstantno otvaraju nove prilike za trgovanje investitora.

Na globalizovanoj berzi možete trgovati:

Akcijama najvećih svetskih kompanija: Google, Apple, Facebook, Microsoft...

Kriptovalutama: Bitcoin, Ethereum, Litecoin...

Robama: Zlato, Nafta, Srebro, Pšenica, Bakar, Kafa...

Najtrgovanijim valutnim parovima: EUR/USD, GBP/USD...

Svetskim indeksima: S&P 500, FTSE 100...

foto: Promo

Ono što je važno napomenuti kao veliku prednost online trgovanja u odnosnu na tradicionalno trgovanje, jesto to što na svetskoj berzi trgujete putem finansijskog ugovora za razliku (takozvani CFD-i), odnosno ne posedujete u fizičkom obliku finansijske instrumente kojima trgujte, već trgujete njihovom cenom, tj. razlikom u ceni što omogućava da trgujete kad cena raste, ali i kad cena opada.

Uz profesionalnu podršku i besplatan priručnik „Kako pametno investirati“, koji je za sve čitaoce pripremilo investiciono društvo KapitalRS iz Beograda, bez ikakvog rizika i novca možete vrlo brzo savladati osnove online trgovanja. Na 23 strane, ilustrovane i prilagođene svim nivoima znanja, saznaćete:

Koji su neophodni koraci pre samog otpočinjanja trgovanja

Kako trgovati - kako otvoriti kupovnu i prodajnu poziciju

Kako postaviti željeni potencijalni profit

Kako se zaštiti od neželjenih gubitaka

7 pravila uspešnog trgovanja

Poklon priručnik investicionog društva KapitalRS, možete besplatno preuzeti na linku ovde.

Ovaj tekst je pripremljen i odobren od strane investicionog savetnika, Aleksandra Zavišića, zaposlenog u Kapital RS Inc. a.d. Beograd, Severni bulevar 6, investicionog društva pod nadzorom Komisije za hartije od vrednosti Republike Srbije, broj dozvole: 5/0-02-672/18-16.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track