Saučešće Vučića Putinu povodom tragedije u Kemerovu
Foto: Youtube/Printscreen

velika tragedija

Saučešće Vučića Putinu povodom tragedije u Kemerovu

Društvo -

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je večeras telegram saučešća predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu, povodom stravičnog požara u Kemerovu, u kome je stradao veliki broj ljudi i dece.

"Primite moje iskreno saučešće povodom tragičnog događaja u Kemerovu, gde je stravični požar odneo veliki broj žrtava. Duboko nas je potreslo to što je među stradalima i mnogo dece. Molim Vas da porodicama poginulih, kao i onima koji još tragaju za svojim najbližima, prenesete moje iskreno saosećanje, a povređenima želje za brz oporavak", naveo je Vučić.

"Uveren sam da ćete im Vi i država Rusija, u ovim teškim trenucima, pružiti svu pomoć i podršku, ali ako Srbija kao mala zemlja, a veliki prijatelj, može da pomogne na bilo koji način, spremni smo da, u okviru svojih mogućnosti, to i učinimo“, navodi se u telegramu saičešća koji je predsednik Vučić uputio šefu ruske države.

U požaru u tržnom centru u ruskom gradu Kemerovo, danas je, prema najnovijim podacima, stradalo 37 osoba, među kojima i više dece.

(Kurir.rs / Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track