UŽIVAJTE U PROLEĆU! Za Uskrs i do 24 stepena! A od ponedeljka stiže kiša!
Foto: Profimedia

PROGNOZA

UŽIVAJTE U PROLEĆU! Za Uskrs i do 24 stepena! A od ponedeljka stiže kiša!

Društvo -

U Srbiji će sutra ujutro biti kratkotrajne magle, a tokom dana u većem delu zemlje biće pretežno sunčano i toplije, samo će u Timočkoj Krajini biti umereno oblačno i suvo.

Vetar će biti slab i umeren, u košavskom području i na planinama istočne Srbije i jak, na jugu Banata povremeno olujni. Najniža temperatura će biti od pet do 10, a najviša od 20 do 24 stepena.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i toplije. Duvaće umeren i jak jugoistočni vetar. Najniža temperatura biće oko 10, najviša oko 23 stepena.

Vreme narednih dana

U ponedeljak pre podne biće pretežno sunčano, a naoblačenje sa kišom zahvatiće najpre zapadne, uveče i tokom noći i ostale krajeve.

U utorak će biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i malo svežije, samo ujutru u severnim krajevima ponegde je moguća kratkotrajna kiša.

U sredu i četvrtak pretežno sunčano, samo u sredu je moguća kratkotrajna kiša.

Zatim će biti promenljivo oblačno i toplije, ponegde uz kratkotrajnu kišu.

Biometeorološka prognoza za nedelju, 8. april 2018: Biometeorološke prilike pogodovaće većini hroničnih bolesnika. Izvesne tegobe mogu osetiti osobe sa srčanim oboljenjima i labilnim nervnim sistemom.

Od meteoropatskih reakcija moguće su promenljivo raspoloženje, nesanica i glavobolja. Preporučuje se umerena fizička aktivnost i boravak u prirodi.

(Kurir.rs/Tanjug)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) Evo šta će Marko Đurić raditi na Kosovu i Metohiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track