UOČI PRAZNIKA OSVOJILA STAN: Vaskrs mi nikad nije bio srećniji
Foto: Kurir

Radost

UOČI PRAZNIKA OSVOJILA STAN: Vaskrs mi nikad nije bio srećniji

Društvo -

Katarina Stevanović iz Svrljiga dobila glavnu nagradu u drugom kolu drugog kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“

Ne znam da li to ima neke veze s velikim praznikom, ali nam je definitivno ovo jedan od najsrećnijih Uskrsa, kaže Katarina Stevanović (22) iz Svrljiga, dobitnica stana od 52 kvadrata u beogradskom naselju Braća Jerković u drugom kolu drugog kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2018“.

Studentkinja četvrte godine farmacije u Kragujevcu ni dan posle izvlačenja nije mogla da veruje da je imala toliko sreće da mladi teniser Filip Krajinović iz bazena sa 7,5 miliona koverata izvuče baš onu s njenim imenom.

- Nisam ni pratila izvlačenje. Mojoj mami je javila koleginica, a onda je ona rekla meni. Bila sam u šoku. Posle je telefon počeo neprestano da zvoni. Došli su prijatelji, pa smo imali proslavu. Slali smo koverte da probamo, ne možemo ništa da izgubimo, a ispalo je da smo dobili glavnu nagradu - priča Katarina za Kurir i dodaje da bi volela da upozna Filipa Krajinovića i da mu lično zahvali.

Katarina kaže da je još rano da razmišlja ko će da živi u stanu.

- Ja sam jedinica i živim s roditeljima kad nemam obaveze na fakultetu u Kragujevcu. Sve se brzo desilo. Nismo razmišljali ko će da živi u stanu. Roditelji su u čudu još uvek. Ne veruju da je tolika sreća mogla nama da se desi. I moj dečko je bio srećan kad je čuo. Verovatno ćemo i dalje da šaljemo koverte. Majka ima spremne još tri koverte - priča Katarina i dodaje da je ona sakupljala račune, dok je mama bila zadužena za slanje.

Dobitnici „fijata 500L“

Nenad Vučković iz Beograda

Bojana Ruvidić iz Šapca

Vladan Popov iz Vršca

Sanja Đurić iz Subotice

Ljubica Savić iz Medveđe

Žarko Zorić iz Starih Banovaca

Srđan Andrić iz Vrbasa

Jovan Bubanja iz Beograda

Izabela Karas iz Vršca

Aleksandra Damjanović iz Kruševca

Miodrag Redžić iz Beograda

Branislavka Vuksanović iz Kruševca

Kurir / Slavica Tomčić

Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja