U ČETVRTAK 27 STEPENI, ALI NIŠTA OD LETNJIH TEMPERATURA U APRILU: Evo kakva je prognoza za ovaj mesec!
Foto: Zorana Jevtić

ISKORISTITE TAJ DAN

U ČETVRTAK 27 STEPENI, ALI NIŠTA OD LETNJIH TEMPERATURA U APRILU: Evo kakva je prognoza za ovaj mesec!

Društvo -

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i toplo, a posle podne i uveče uz lokalni razvoj oblačnosti, sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom sa grmljavinom, uglavnom na istoku i severoistoku, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar će biti slab, istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura kretaće se od sedam do 14, a najviša dnevna od 22 do 26 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će sutra biti pretežno sunčano i toplo, uz slab istočni i jugoistočni vetar. Jutanja temperatura će biti oko 14, a najviša dnevna oko 23 stepena.

foto: Zorana Jevtić

U Srbiji će u četvrtak biti pretežno sunčano i toplo sa čak 27 stepeni, dok se popodne na jugozapadu, a uveče i tokom noći i u ostalim krajevima uz više oblačnosti ponegde predvidja kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom.

foto: Accuweather Printscreen

Narednih dana će vreme biti promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom, naročito početkom naredne sedmice kada se očekuje i manji pad temperature.

Biometeorološka prognoza za sredu, 11. april 2018: Moguće su tegobe kod osoba sa srčanim obolјenjima. Svim hroničnim bolesnicima i dalјe se savetuju umerena aktivnost. Od meteoropatskih reakcija mogu se javiti problemi sa snom i glavobolјa.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) VUČIĆ I BORISOV O SAMITU U SOFIJI! Kosovo je pozvano da učestvuje?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track