MAJKA DEČAKA KOJEG JE DRUG ZLOSTAVLJAO  Moj sin je žrtva, a svi mu se rugaju! Svi ćute, iz škole me nisu ni kontakti!
Foto: Dragana Udovičić

SRAMOTA

MAJKA DEČAKA KOJEG JE DRUG ZLOSTAVLJAO Moj sin je žrtva, a svi mu se rugaju! Svi ćute, iz škole me nisu ni kontakti!

Društvo -

Niko iz škole mi se nije obratio. Dečak koji je zlostavljao moje dete nekoliko dana neće doći u školu

Majci devetogodišnjeg dečaka koga je, prema njihovim tvrdnjama, u jednom mestu kod Sremske Mitrovice tri puta primoravao na oralni seks tri godine stariji drug, i dalje se niko iz uprave škole ne obraća. A dečak kojeg terete za zlostavljanje nekoliko dana ne pohađa nastavu.

- Svi ćute, iz škole me nisu ni kontaktirali. Kao da se ništa nije ni desilo. Jedino što znam da dečak koji je zlostavljao mog sina nekoliko dana neće doći u školu, dok se mom detetu i dalje rugaju, kao da on nije žrtva! Sa njegovim roditeljima je nemoguće pričati ili rešiti bilo šta, oni tvrde da je moje dete krivo. Trpimo i držimo se, ali dokle ćemo ne znam - kaže očajna majka.

Da podsetimo, policija je obavila razgovor s roditeljima dvanaestogodišnjeg dečaka za koga se sumnja da je zlostavljao tri godine mlađeg druga. Maloletnik koji je osumnjičen za zlostavljanje negira da je bilo šta uradio.

- Svi se ponašaju kao da je moje dete krivo. Preživeo je torturu, a sada mu se svi smeju, ne sme da izade iz kuće - ispričala je majka devetogodišnjaka.

(Kurir/J. P. Foto: Ilustracija/Dragana Udovičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track