Najnovije vesti

ČEKA NAS EPOHALNA PROMENA I POVRATAK MATRIJARHATA: Milika je predvideo poplave u Srbiji i haos u Siriji, a sada otkriva da li će biti rata i šta nas čeka
Foto: AP

astrolog i umetnik

ČEKA NAS EPOHALNA PROMENA I POVRATAK MATRIJARHATA: Milika je predvideo poplave u Srbiji i haos u Siriji, a sada otkriva da li će biti rata i šta nas čeka

Društvo

Astrolozi vole da kažu da pametan i mudar čovek vlada svojim zvezdama, ali šta kad na događaje ne može da utiče, kao što je to slučaj sa narodom u Siriji ili prirodnim nepogodama koje ne može da spreči? Kad su nemoćni, ljudi vole da se okrenu prorocima, astrolozima i zvezdama kako bi pokušali da se pripreme na buduće događaje. Tako smo i mi, pod tenzijom od mogućeg izbijanja Trećeg svetskog rata, potražili mišljenje astrologa, ali ne bilo kog.

Milika Kaljević iz Bačkog Dobrog polja kod Vrbasa već je predvideo poplave koje su pogodile Srbiju 2014. godine i aktuelna dešavanja na Bliskom Istoku.

U emisiji "Luča Mikrokozma" koja je snimana aprila meseca 2017. godine najavio je i nemire na Kosovu i Metohiji, pojavu tornada u Srbiji, pogotovo u Vojvodini, kataklizmične slike u Sjedinjenim Američkim Državama, najjači Uragan "Irma", veliki broj tornada, poplava i požara, ekspanziju Islama i nove talase migranata.

Kaljević je, iako po obrazovanju pijanista, i pesnik, a za sebe voli da kaže i da je ezoterik. Astrologiju je proučavao 7,5 godina pre nego što je napravio prva ozbiljna predviđanja. Nažalost, ona za našu zemlju nisu previše pozitivna u narednom periodu.

Da li Srbiji ove godine prete poplave, kao što je bio slučaj 2014. godine?

Srbija postaje tektonski nestabilno područje. U Vojvodini će biti česte pojave jakih vetrova pogotovo tornada kategorije F1. Nivoi reka će rasti, pogotovo u drugoj polovini godine, ali će Srbija biti odbranjena.

Pominjali ste gubitak srednjih klasa i vladavinu matrijarhata. Na šta ste konkretno mislili?

Najveća epohalna promena na globalnom planu je završetak vremena patrijarhata i početak matrijarhata. Žene će preuzimati vodeće uloge. Patrijarhat je svakako značio natalitet, ali matrijarhat znači sklad sa prirodom od koje smo se mnogo udaljili.

Jedna od velikih opasnosti na globalnom planu jeste nestanak srednje klase. Međutim, uloga žena će tu odigrati važnu ulogu. Nova energija će delovati kroz njih. I vremenom će se taj jaz čiji je uzrok bio nestanak srednje klase sanirati.

Zaista ulazimo u Novo Doba. Ne treba da se plašimo haosa, jer se iz njega uvek rađa nešto novo.

Da li će biti još nepogoda u SAD?

Da, totalno pomračenje Sunca odigralo se u avgustu prošle godine, senka pomračenja je pala na Sjedinjene Američke Države što je veoma opasno po njihovu teritoriju jer im donosi loše klimatske uslove, kao i opasnosti po njihove vladare.

Amerika jeste vojna sila, ali će sile prirode biti okrenute protiv nje. Kod njih će biti nemira, novih kataklizmi, dok nebo uopšte nije naklonjeno Donaldu Trampu.

Američki vladari moraju da shvate da je Srbija Novi Izrael, država koja će imati veoma veliki duhovni značaj u budućnosti. Iz Srbije će nastati novi vid duhovnosti koji će se proširiti celim svetom. Bilo bi dobro da to shvate na vreme i da promene svoj stav prema Srbiji, jer joj mnogo duguju.

Kakvi su odnosi Trampa i Putina i kakvi će nadalje da budu?

Odnos snaga je izjednačen. Tramp će želeti da se dokaže pred Amerikancima da je jači od Putina. Međutim, neće mu poći za rukom. Putin je mnogo veći strateg koji dobro zna šta radi.

Srećom, sile su izjednačene. Biće još Trampovih gafova, verbalnih udara, ali će se ipak postići dogovore "diplomatijom".

Šta će biti sa Sirijom?

Sirija je mnogo stradala, sirijski narod je preživeo veliku tragediju, ali će Sirija opstati. Ne samo da će opstati, nego će od jula meseca 2018. godine početi da jača, što će iznenaditi mnoge analitičare Zapada.

A svakako u drugoj polovini godine sledi ekspanzija Islama i islamskog sveta, što će biti veliki izazov Evropi i hrišćanskim crkvama koje će munjevito pohitati ka udruživanju.

(Kurir.rs, Telegraf.rs, S.Vasić)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...