Najnovije vesti

KAMERE GA SNIMILE KADA JE PARKIRAO KAMION, A ONDA MU SE GUBI SVAKI TRAG: Nestali Srbin posle potrage pronađen u Austriji, ALI U ZATVORU!
Foto: Privatna arhiva

Misterija

KAMERE GA SNIMILE KADA JE PARKIRAO KAMION, A ONDA MU SE GUBI SVAKI TRAG: Nestali Srbin posle potrage pronađen u Austriji, ALI U ZATVORU!

Društvo

Vukić, koji je inače iz Zemuna, a živi i radi u Novoj Pazovi, nestao je pod sumnjivim okolnostima u Bratislavi u Slovačkoj. Njegova porodica i prijatelji tada su započeli potragu za njim

Beograđanin Darko Vukić (34), koji je poslednji put viđen na parkingu u Bratislavi posle čega mu se izgubio svaki trag, nalazi se u zatvoru u Austriji.

Vukić, koji je inače iz Zemuna, a živi i radi u Novoj Pazovi, nestao je pod sumnjivim okolnostima u Bratislavi u Slovačkoj. Njegova porodica i prijatelji tada su započeli potragu za njim.

Otkriveno je da su ga sigurnosne kamere jedne pumpe u mestu Jarovice snimile kako parkira svoj kamion tu i od tog trenutka o njemu više nije bilo ni jedne informacije. On je inače radio kao vozač kamiona u firmi "Tišma trans".

Posle devet dana od nestanka njegova žena Biljana je na svom Fejsbuk profilu objavila da je Darko pronađen živ i zdrav, međutim, tada nije dala nikakvo opširnije objašnjenje o svom suprugu.

Ona je, međutim, danas na društvenoj mreži objasnila da se Darko još nije vratio kući, kao i da ga porodica nije videla, jer se nalazi u zatvoru u Austriji!

- Nije se vratio kući, niti imamo mogućnost kontakta sa njim. Ono što znamo je da je u zatvoru u Austriji i to je sve. Čekamo pomoć ambasade da zakažemo termin posete i tek tamo ćemo imati neku informaciju o svemu - napisala je ona bez objašnjavanja zbog čega se Darko nalazi u zatvoru.

Kako kaže najvažnije je da živ i zdrav.

- Ono što je najvažnije je da je živ i zdrav, jer smo poslednjih dana prošli kroz agoniju iščekujući bilo kakvu vest. Hvala vam svima na ogromnoj podršci i pomoći - napisala je Biljana.

Njih dvoje imaju troje dece.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...