Najnovije vesti

PIPKAO ME JE TU, PLAKALA SAM, BOLELO ME JE: Jezivo svedočenje DEVOJČICE (3) iz Valjeva! Majka poslala ZASTRAŠUJUĆI snimak, pedofilima ne mogu ništa (PAŽNJA, UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ)
Foto: Printscreen Kurir Tv

monstruozno!

PIPKAO ME JE TU, PLAKALA SAM, BOLELO ME JE: Jezivo svedočenje DEVOJČICE (3) iz Valjeva! Majka poslala ZASTRAŠUJUĆI snimak, pedofilima ne mogu ništa (PAŽNJA, UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ)

Društvo
20:08h

Zabrinuta majka A.P. poslala je redakciji Kurira uznemirujući snimak trogodišnje ćerkice koja je, kako ova Valjevka tvrdi, bila žrtva seksualnog zlostavljanja. Ona kaže da se više puta obraćala nadležnima ali da je naišla na zid ćutanja, pa je odlučila da se obrati Kuriru.

Valjevka tvrdi da je pokušala da zaštiti njenu trogodišnju ćerku, ali da ceo slučaj sada "zataškavaju nadležne institucije u Valjevu".

A.P. je razvedena, ali u dopisu navodi da joj je poznato ko je zlostavljao njenu trogodišnju ćerku, o čemu je i obavestila našu redakciju. Takođe navodi da je pedofil osoba manipulativnog kataktera i sklona alkoholu.

- Dete se noćima budilo. Vrištala je, sve dok mi nije ispričala šta joj se događalo. Odmah sam je odvela u SUP Valjevo i prijavila slučaj. Inspektorka koja mi je uzela izjavu saopštila mi je da kreću sa radom na tome odmah rano ujutru, i da ne preduzimam ništa, uverivši me da će se slučaju posvetiti maksimalna pažnja. Suprotno tome, ni posle nekoliko dana nisam kontaktirana, niti obaveštena ni od jednog organa niti službenog lica. Na moje uporne pozive odgovarali su da se strpim.

Odvela sam dete u bolnicu gde nisu hteli da me prime na pregled zbog gužve, a nadležni su nastavili da odlažu i odugovlače, uprkos mojim čestim pozivima - priča majka.

Posle nedelju dana čekanja dete sam odvela u privatnu kliniku gde je sa mnom i sa njom razgovor obavio psihijatar, i tom prilikom dao pismeni predlog da se odmah aktiviraju policija i centar za socijalni rad", navodi ona.

Nesrećnu majku je, međutim, i u Centru za socijalni rad dočekalo ignorisanje, jer su joj, kako kaže, rekli da je dete  “verovatno videlo na tv-u ili umislilo događaj”, te da je devojčica jako mala, i samim tim nepouzdana. Posle toga A.P. je dete ponovo odvela kod lekara u državnoj ustanovi, koji je pregledao dete i pozvao policiju.

"Lekar nije ustanovio fizičke povrede, pa su mi policajci rekli ponovo da se strpim i uverili me da je slučaj u toku - ali navodi da je ponovo slučaj zlostavljanja prolongiran.

-  Plašim se da je u pitanju ozbiljno zataškavanje i nemar iz bilo kog razloga. Želim da zaštitim svoje dete i druge potencijalne žrtve bolesnog seksualnog predatora. Javnost to treba da sazna, kao i to šta rade tj.ne rade državne institucije u gradu Valjevu - kaže uplašena majka. 

Opširnije o ovom zastrašujućem slučaju zlostavljanja čitajte narednih dana u Kuriru!

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...