Najnovije vesti

DA NE POVERUJEŠ! DESILO SE U SRBIJI! Norvežanin je ugasio cigaru i opušak bacio na zemlju ispred beogradskog aerodroma, na licu mesta je ostao bez pasoša!
Foto: Dragana Udovičić

KOmunalci rade

DA NE POVERUJEŠ! DESILO SE U SRBIJI! Norvežanin je ugasio cigaru i opušak bacio na zemlju ispred beogradskog aerodroma, na licu mesta je ostao bez pasoša!

Društvo
03:22h

Kada je gost iz Norveške ugasio cigaretu i bacio je na zemlju vođen primerom ostalih pored sebe, seo je u taksi, a onda je na prozor pokucao komunalni policajac. Pasoš mu je oduzet uz obrazloženje da će biti vraćen kada plati kaznu.

Kada bi vas neko zaustavio na ulici i postavio vam pitanje "Šta mislite, da li zbog bačenog opuška možete da ostanete bez pasoša?", šta bi bio vaš odgovor? Većina bi verovatno kao iz topa odgovorila "Kod nas? Ma, nema šanse!".

Ali, upravo ovo se minulog vikenda dogodilo norveškom državljaninu R. S. (42) na Aerodromu Nikola Tesla. U subotu oko podneva on i J. V. (43), njegova nevenčana supruga iz Srbije, sleteli su u našu vazdušnu luku.

Dok je J. V. preuzimala taksi potvrdu na aerodromu, njen suprug je zapalio cigaretu ispred aerodromske zgrade gde su, kako su naveli, i ostali putnici pušili.

Kada je stigao taksi, R. S. je ugasio cigaru i opušak bacio na zemlju, vođen primerom ostalih pušača na aerodromu. Čim je par iz Norveške ušao u taksi, kažu, komunalni policajac je pokucao na prozor na strani vozila na kojoj se nalazio R. S.

(Telegraf.rs/Politika)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...