POLICIJA PREUZELA SNIMKE SA BEZBEDNOSNIH KAMERA: Obijen stan izvršnom direktoru Beogradskog centra za bezbednosnu politiku!
Foto: Printscreen

SREĆOM NIKO U TRENUTKU PROVALE NIJE BIO U STANU

POLICIJA PREUZELA SNIMKE SA BEZBEDNOSNIH KAMERA: Obijen stan izvršnom direktoru Beogradskog centra za bezbednosnu politiku!

Društvo -

BEOGRAD - Izvršnom direktoru Beogradskog centra za bezbednosnu politiku (BCBP) Predragu Petroviću danas je obijen stan u kome živi sa suprugom i detetom, a stvari su ukradene samo iz njegove radne sobe.

Ulazna vrata su nasilno obijena, a iz stana nisu odnete stvari veće vrednosti, poput laptopa ili nakita.

Petrović je van grada, stan je u trenutku provale bio prazan, a komšije su čule buku i pozvale policiju koja je došla na lice mesta i preuzela snimke sa bezbednosnih kamera iz obližnjih objekata.

"Beogradski centar za bezbednosnu politiku će insistirati da tužilaštvo i policija ozbiljno rade na ovom slučaju jer može biti u vezi sa istraživanjima koja Petrović sprovodi", rečeno je Beti.

Dodaje se da to nije prvi napad na izvršnog direktora BCBP i da mu je u avgustu 2016. godine na autu ispisana preteća poruka "Čuvaj se" nakon niza izjava u vezi sa slučajem rušenja u Savamali. Iako je slučaj odmah prijavljen policiji i dalje nisu otkriveni počinioci.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track