Vaše dvorište - oaza odmora i uživanja!
Foto: Profimedia

Vaše dvorište - oaza odmora i uživanja!

Društvo -

Ideje za prolećno uređenje dvorišta

Da li ste i vi od onih koje prvi prolećni dani i opojni mirisi u vazduhu mame u prirodu i teraju na beg, negde daleko od gradske vreve? Sa dolaskom lepog vremena shvatate da vaše dvorište nije dovoljno iskorišćeno i da bi baš ono moglo da bude vaše utočište.

Danas sa vama delimo nekoliko ideja koje će vam pomoći da pametno iskoristite prostor oko svoje kuće i sebi napravite savršenu oazu u kojoj ćete moći da uživate svakog dana. Bez brige, ako vam bilo koja od ovih ideja zazvuči previše optimistično, postoji rešenje.

1. LIČNA TERETANA

Vaša lična teretana - ovo može biti veoma koristan način da iskoristite svoj dvorišni prostor! Nećete imati izgovor da se ne bavite fizičkom aktivnošću i ujedno u ovako uređenom dvorištu možete da uživate vi, vaša deca, kao i vaši prijatelji.

2. DEČJE IGRALIŠTE

Deca po lepom vremenu ne ulaze u kuću. S obzirom na to da ste najsigurniji kad su vam oni „na oku“ zaista nema boljeg načina od toga da, ukoliko imate dvorište, uredite ga po meri i željama mališana. Izbor može biti raznovrstan: od tobogana, klackalica, ljuljaški, pa sve do filmskih kućica na drvetu, a najbolju inspiraciju upravo mogu da vam daju najmlađi. Na taj način smanjićete brige i komšijama, jer će i njihova deca biti vaši gosti.

3. RASKOŠNI VRT

Za sve one ljubitelje prirode i cveća, bašta može biti vaša oaza za odmor uz malo truda i brige, i poneku dobru ideju pejzažnog arhitekte. Pored toga, to može biti omiljeno mesto druženja uz roštilju i prijatelje.

Koja vam se od ovih ideja najviše sviđa? Ako kojim slučajem mislite da je ovakva investicija luksuz za vas, grešite jer vam ovog proleća, Addiko banka nudi keš kredite bez troškova obrade do 30.06. uz mogućnost da sami birate datum otplate. Odobren u najkraćem roku i uz minimalnu dokumentaciju, dinarski keš kredit ima fiksnu mesečnu ratu i na raspolaganju su vam iznosi od 100.000 do 3.000.000 dinara, uz nominalnu stopu od 9,49%, sa periodom otplate do 120 meseci. Neka vam oaza odmora i uživanja bude na dohvat ruke - u vašem dvorištu! Pronađite inspiraciju uz par saveta.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track