PRILIKA BAŠ ZA SVAKOGA: Kako do dobrog posla, obrazovanja i zarade, bez odlaska preko granice!
Foto: Promo

PRILIKA BAŠ ZA SVAKOGA: Kako do dobrog posla, obrazovanja i zarade, bez odlaska preko granice!

Društvo -

Već godinama, ako ne i decenijama unazad, Srbija ima jedan isti, čini se teško rešiv problem – odlazak velikog broja talentovanih, vrednih, mladih ljudi preko granice u potrazi za boljim životom. Veoma mali broj njih se vrati, dok većina ostane u inostranstvu do penzije ili do kraja života.

Tragajući za odgovorom na pitanje da li postoji “utočište” za mlade ljude u Srbiji, došli smo do organizacije Startit. Kažu, to im je posao. Stvoriti priliku i pozitivnu klimu zbog koje mladi ostaju u našoj zemlji.

Zahvaljujući njima dobijate šansu da započnete sopstveni biznis i naplatite svoje znanje, trud, kvalitet i talenat. I to baš ovde u Srbiji.

U Startit-u ćete naučiti odakle da krenete, kako da postavite sopstveni biznis i kako da zaradite. Naučićete kome bi trebalo predstaviti dobru ideju i kako da investitora ubedite da uloži u vas.

Ključ uspeha je u dobroj edukaciji i adekvatnoj informisanosti. Ako imate informacije, dobro ste edukovani, a pritom dobro poznajete nove tehnologije, na kojima danas počiva praktično sve, imate dobitnu kombinaciju!

Posao u Srbiji, koji može da bude dobro plaćen.

Zoja Kukić, suosnivač Startit-a, koju ovih dana gledamo u spotu Telekoma Srbija ,”Pokrećemo pokretače”, objašnjava na koji način Startit zadržava mlade ljude u Srbiji.

( Promo tekst - Foto: Promo )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track