PRVA FOTKA! OVAKO ĆE IZGLEDATI JEFTINI STANOVI ZA BEZBEDNJAKE: Ovaj ogledni stan biće otvoren od ponedeljka pa ćete moći da ga razgledate i uživo!
Foto: Ministarstvo odbrane Srbije

Otvoren na uvid svim zainteresovanim

PRVA FOTKA! OVAKO ĆE IZGLEDATI JEFTINI STANOVI ZA BEZBEDNJAKE: Ovaj ogledni stan biće otvoren od ponedeljka pa ćete moći da ga razgledate i uživo!

Društvo -

Zainteresovani će bez prethodne najave, svakog radnog dana i subotom, moći da obiđu stan na uglu Zadužbinske i Prizrenske ulice u Zemunu (ulaz iz Zadužbinske ulice) ponedeljkom, sredom i petkom od 12 do 20 časova, utorkom i četvrtkom od 14 do 20 časova a subotom od 10 do 14 časova

BEOGRAD - Ogledni stan u naselju "Zemunske kapije", koji je izgrađen u okviru projekta stambenog zbrinjavanja pripadnika snaga bezbednosti, biće otvoren na uvid svim zainteresovanim osobama od ponedeljka, 18. juna.

Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, zainteresovani će bez prethodne najave, svakog radnog dana i subotom, moći da obiđu stan na uglu Zadužbinske i Prizrenske ulice u Zemunu (ulaz iz Zadužbinske ulice) ponedeljkom, sredom i petkom od 12 do 20 časova, utorkom i četvrtkom od 14 do 20 časova a subotom od 10 do 14 časova.

Vlada Srbije pozvala je sve pripadnike snaga bezbednosti da pogledaju ogledni stan i uvere se u, kako se navodi, visok kvalitet stanova koje će uz podršku Vlade Srbije, moći da kupe po cenama "značajno nižim od tržišne".

(Kurir.rs/Beta/Foto: Ministarstvo odbrane Srbije)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track