MAJKA NOVINARA CVETKOVIĆA: Stefan još nije došao kući
Foto: Beta

JOŠ GA NIJE VIDELA

MAJKA NOVINARA CVETKOVIĆA: Stefan još nije došao kući

Društvo -

Majka novinara Stefana Cvetkovića izjavila je da on danas do 18 časova još nije došao kući u Belu Crkvu i da se nije čula s njim.

Ona je ranije danas rekla da joj se sin javio sinoć i rekao da je dobro i dodala da pretpostavlja da je otišao da se vidi sa svojim sinom koji studira u Beogradu.

"Ali, od sinoć ništa. Gledamo televiziju, pratimo vesti… Ne znam ni gde više da idem, niko nas ni o čemu ne obaveštava", kazala je Cvetkovićeva majka agenciji Beta.

Stefan Cvetković živi u Beloj Crkvi sa roditeljima. Njegov mobilni telefon i dalje nije dostupan, a ne odgovara ni na poruke preko društvenih mreža.

Tužilac iz Osnovnog javnog tužilaštva iz Vršca Tihomir Knežević izjavio je da je novinar Stefan Cvetković sinoć završio davanje izjave u svojstvu gradjanina u Upravi kriminalističke policije u Beogradu.

Stefan Cvetković je dao izjavu u svojstvu građanina, koja se može smatrati prijavom za protivpravno lišenje slobode, rekao je Knežević sinoć agenciji Beta.

Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu rukovodi pretkrivičnim postupkom u slučaju Stefana Cvetkovića, čiji je nestanak bio prijavljen u sredu kasno uveče. On je, prema navodima predstavnika vlasti, pronadjen juče u ranim popodnevnim satima u reonu Bele Crkve.

(Kurir.rs/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja