Najnovije vesti

Zavisnost o nikotinu se može okončati! Ova žena je uspela, i sada živi život punim plućima!
Foto: Promo

Zavisnost o nikotinu se može okončati! Ova žena je uspela, i sada živi život punim plućima!

Društvo

"Cigareta je godinama bila moja suputnica u svim životnim situacijama. Ni najkraći telefonski razgovor nije mogao da se vodi bez zapaljene cigarete. Iako sam se družila sa ljudima koji su takođe pušili, svaki put bi se šokirali videvši koliko cigareta mogu da popušim tokom jednog ispijanja kafe. Ja sam bila uverena da je to normalno, sve dok se nisam udala za čoveka koji nikad nije probao duvan. Nije mogao da gleda kako iz dana u dan narušavam svoje zdravlje, sve dok mi jednog dana na pamet nije pala jedna misao!", izjavila je Gabrijela G., 34-godišnjakinja iz Beograda. Odlučila je da s vama podeli prirodno rešenje koje joj je pomoglo da eliminiše želju za cigaretom, i da stavi tačku na pušenje.

Ispovest Gabrijele koja je raskrstila s nikotinom:

foto: Promo

Pre je za mene postojala samo cigareta. Cigareta ujutro, cigareta nakon obroka, cigareta dok se vozim u automobilu (ah, tako dobra stvar), na poslu, uz pivo, dok razgovaram telefonom, pišem poruke, pijem kafu i tome slično. Uvek cigareta. Bila sam u partnerskom odnosu s njom, postala je moja opsesija i moj najbolji prijatelj. Nerazdvojne. Sve do jednom.

Cigareta je imala poseban kult u mojoj porodici

Prvu cigaretu sam zapalila kada sam imala 14 godina. Nisam imala želju da prestanem. Iskreno, odrasla sam u porodici pušača. Sećam se tih davnih devedesetih godina. Bila sam dete, ali mi je i dalje pred očima slika mojih roditelja, dede i bake dok puše.

Posebno pamtim one trenutke kada su se održavale porodične praznične večere u velikoj trpezariji. Posle večere bih ostajala za stolom s odraslima, i gušila se u njihovom dimu posmatrajući ih dok se kartaju. Svuda su bili opušci, pepeljare i dim. S vremenom sam navikla. Pušenje je bilo deo naše porodične kulture. Tako sam ja odrasla.

Tek sada sam svesna činjenice da sam još od malih nogu bila pasivan pušač, a s 14 godina sam prešla u aktivne pušače.

foto: Promo

Konzumiranje nikotina sa sobom nosi određene posledice

Dugogodišnje udisanje otrova i konzumiranje cigareta je moralo da ostavi određene posledice. Otežano sam disala, i imala sam česte upale disajnih puteva. Osim toga, mučio me je hronični kašalj. Naravno, zbog duvana su moji disajni putevi bili skloniji virusnim upalama.

Suprug me je molio da prestanem da pušim prvenstveno zbog zdravlja, ali sam ja ignorisala njegove reči. Kada na red dođe priča o cigaretama i duvanu, svaki put bih se posvađala s njim. On nije pušač, i nije bio niko iz njegove porodice, pa mu je bilo teško da gleda kako se ja trujem.

Međutim, nastupila je 30. godina, i kod Gabrijele se javila želja da postane majka. Ovde će nam ispričati o svojoj borbi da ostavi cigarete, i kako je u tome uspela.

Prošle su 2 godine otkako sam zapalila poslednju cigaretu. Još uvek se sećam tog trenutka. Taj ukus mi je ostao u pamćenju.

Moja misao o odvikavanju od nikotina se rodila jednog subotnjeg jutra. Probudila sam se tog vikenda i saopštila suprugu vest koja ga je šokirala. Rekla sam mu da želim da postanem majka. On me pogledao s osmehom, rekao mi da ide da spremi doručak, i da ćemo o svemu popričati u trpezariji.

Na suprugovo pitanje da li sam svesna toga da prvo moram da ostavim cigarete, samo sam klimnula glavom. Odmah se aktivirao kako bi pronašao rešenje za moju ovisnost. Ja sam pokušavala da prestanem da pušim bez pomoćnih sredstava, ali mi nije pošlo za rukom.

foto: Promo

Pomogli su mi prirodni Nil Smoke magneti, moj suprug i jaka volja

A onda je jednog dana suprug došao kući s ovim revolucionarnim proizvodom. Doneo mi je Nil Smoke set magneta. Objasnio mi je da deluju tako što se postave na posebne tačke na uhu, i redukuju želju za nikotinom. Osim što su jednostavni za korišćenje, ne sadrže hemikalije i vrede svakog dinara. Iz ličnog iskustva vam savetujem da se ne razočarate ako za nedelju ili dve ne ostavite cigarete.

Biću iskrena pa ću reći da sam ja na prve rezultate čekala malo duže nego što sam čitala da su drugi. To je razumljivo pošto se od svoje 14 godine nisam odvajala od cigarete. Istrajala sam u nošenju magneta i nisam odustajala.

Evo šta treba da znate o ovim magnetima:

  • Brzo se stavljaju na uho, čvrsto stoje i ne spadaju
  • Bez psihičkih kriza redukuju želju za cigaretom
  • Pritiskom na akupresurne tačke se luči edorfin i stvara se osećaj zadovoljstva
  • Magneti su pozlaćeni – zlato je prirodni provodnik
  • Ne izazivaju alergije i nuspojave
  • Nemojte ih koristiti u trudnoći ili ako imate problema sa srcem

Prebrodila sam pušačke krize - zahvaljujući efikasnosti magneta

Zahvaljujući Nil Smoke magnetima i podršci mog supruga, prebrodila sam pušačke krize koje su me snašle. Trebalo mi je 30 dana da se uverim u delotvornost ovih prirodnih magneta. Mnogi bi na mom mestu posustali, ali ja sam bila uporna.

Ponosna sam na sebe i zahvalna sam suprugu što je za mene pronašao ovako jednostavno i efikasno rešenje za odvikavanje od pušenja. U trudnoći nisam nosila magnete i, što je najvažnije, nisam zapalila nijednu cigaretu.

foto: Promo

Poboljšajte svoje životne navike, zaštitite sebe i najmilije

Postala sam savesnija. Želela sam da uvedem zdrave navike tokom trudnoće, ali i nakon porođaja. Nisam mogla sebi da dozvolim da pušim u prisustvu svog deteta. Zgražavala sam se na samu pomisao da moja ćerka odrasta u dimnoj zavesi, kao što sam ja od malih nogu. Naravno, iako sam se odvikla od pušenja, moji disajni putevi se nisu oporavili u potpunosti. Kašalj je i dalje prisutan, ali u manjoj meri.

Sad smo suprug i ja ponosni roditelji dvogodišnje devojčice koja boravi u zdravom i netoksičnom okruženju. Najzanimljivije mi je to što sam potpuno izgubila želju za cigaretama. Nakon upotrebe Nil Smoke magneta i duže pauze me više uopšte nisu privlačile. Toplo ih preporučujem svima, bilo da ste kratkoročni ili dugoročni ovisnici o nikotinu i cigaretama. Ovo je laka metoda odvikavanja i smanjenja želje za pušenjem.

foto: Promo

Srećno svima!

Ako te Gabrijelina priča podstakla da razmisliš o tome koliko je nikotin štetan za tebe, a ne znaš kako da eliminišeš ovisnost i da kontrolišeš želju za nikotinom – ovo su dobre vesti.

Samo za naše čitaoce dajemo specijalan popust od 50% - pod uslovom da se naruči ODMAH!

foto: Promo

Umesto za 6.780,00 din, što je redovna cena proizvoda, danas ćeš ove neverovatno delotvorne prirodne i pozlaćene magnete koji smanjuju i kontrolišu želju za cigaretama dobiti za SAMO 3.390,00 din! Požuri, zalihe su ograničene. KLIKNI OVDE >>

(Promo - tekst / Foto:Promo)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...