E OVO JE PRAVI RIJALITI, POLIGRAF UŽIVO! Sve prštalo u jutarnjem programu, Sima Spasić  i bivša žena se rešetali pitanjima o silovanju, preljubama, gladnoj deci i ko će koga da odrobija... CIRKUS! (VIDEO)
Foto: Printscreen/HappyTV

Nezapamćeni okršaj traje godinama

E OVO JE PRAVI RIJALITI, POLIGRAF UŽIVO! Sve prštalo u jutarnjem programu, Sima Spasić i bivša žena se rešetali pitanjima o silovanju, preljubama, gladnoj deci i ko će koga da odrobija... CIRKUS! (VIDEO)

Društvo -

Simo Spasić, predsednik Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM, i njegova bivša supruga Sandra Stanković već dva dana se uživo u jutarnjem programu žestoko sukobljavaju zbog starateljstva nad decom, prevara za vreme braka, međusobnih pretnji...

foto: Printscreen/HappyTV

Spasić je, podsetimo, izašao 7. maja 2013. godine iz zatvora, nakon što je odlužio kaznu od četiri godine i tri meseca, jer ga je sud oglasio krivim za silovanje bivše supruge i ugrožavanje bezbednosti. On je tvrdio da je čitava stvar bila nameštaljka, da je robijao nevin i da će tražiti reviziju postupka. Osim toga, isticao je da je navodnom nebrigom Uprave u tamnici dobio šećer, izgubio vid na jednom oku i obogaljen na jednu nogu.

Sukob koji traje godinama, čini se, kulminirao je juče u jutarnjem programu Happy televizije, kada su, posle burne rasprave i pljuštanja uvreda, bivši supružnici pristali da odu na poligraf, a rezultati su prikazani jutros i to uživo.

foto: Printscreen/HappyTV

"Hoću nešto lepo da kažem za javnost, naša ćerkica Miljana Spasić danas slavi punoletstvo", započeo je izlaganje Spasić, ali ga je bivša žena odmah prekinula.

"Njoj je rođendan 13. juna ako si zaboravio, slavi rođendan, a 2 dana pre toga ništa nije jela. Čujem se sa decom, deca kažu da 2 dana ništa nisu jela. Sima je juče izjavio da nije učestvovao u njihovoj otmici, a ako on nije, ko je onda", uzvratila je Stankovićeva, da bi potom bili emitovani snimci njenih odgovora na poligrafu.

"Da li ste bivšeg muža varali u braku", bilo je prvo pitanje, na koje je Sandra dala negativan odgovor, koji je test, pak, registrovao kao laž.

foto: Printscreen/HappyTV

"Sima je ranije radio u policiji, on je pre ovog udruženja bio u SPS od svoje 20. godine, onda je izašao iz članstva da bi se bavio ovim čime se danas bavi. Ja i sad kažem da ga nisam varala, ako on posle braka smatra da je varanje... Ti si kidnapovao svoju decu, da ne bi plaćao alimentaciju, voziš džip pajero, a nemaš navodno imovinu", raspalila je ona u nastavku.

"Da li ste sinu dali ime po ljubavniku", bilo je sledeće pitanje, čiji je odgovor "ne" takođe prepoznat kao neistinit.

"Ja sam rekla ne po ljubavniku, već po čoveku koga sam volela, to je velika razlika, ne morate s tom osobom ništa da imate, nije mi bio ljubavnik", objasnila je ona.

foto: Printscreen/HappyTV

"Razveli smo se kad mi je priznala pravu istinu, ja sam plakao, nisam je ni dotakao, naručio taksi Niš-Bojnik i dostojanstveno produžio", nadovezao se Simo, što je nejgova bivša supruga odmah negirala.

"Nije tačno, bio je cirkus, predstava kakvu on uvek izvodi. došao je na suđenje sa cvećem, hteo da se pomirimo", rekla je ona.

"Njen ljubavnik je makro i to dete koje je htela meni da prišije, sada je kod njega. A on je trenutno u zatvoru. Ona je rekla da je kuhinjski nož bacila u đubre, što je krivično delo prikrivanja dokaza", nastavio je Spasić, dok je Stankovićeva navela da su je inspektori pozvali, dali joj punu kesu dokaza,ona je pitala šta da radim, a oni odgovorili da baci.

"Da li ste tokom njegove zabrane prilaska imali seksualne odnose", "Da li ste bivšem mužu pretili da ćete ga oterati na robiju", "Da li ste pomoć tražili od Nataše Kandić da se rešite bivšeg muža", samo su još neka od pitanja kojima se u nastavku podvrgla, a kako je izgledalo jučerašnje šokantno gostovanje bivših supružnika možete pogledati u videu ispod.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen/Happy TV)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ZORANNAH NA LETOVANJU NEMA MIRA: Ujeo me najbolji prijatelj!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track