KON TIKI: LETO NA SAMOSU S POZIVNICOM ZA OPUŠTANJE I UŽIVANJE!
Foto: Promo

KON TIKI: LETO NA SAMOSU S POZIVNICOM ZA OPUŠTANJE I UŽIVANJE!

Društvo -

Grčko ostrvo Samos je carstvo harmonije i lepote koje budi čula i poziva na opuštanje i uživanje. Iako deveto po veličini u Grčkoj, masovni turizam ga još nije osvojio.

Iako je Samos oduvek bio na raskrsnici između istoka i zapada, uz pomoć jake životne snage uspeo je da, tokom vekova, sačuva nezavisnost pa čak i da doživi maksimalan procvat.

Moguće je da je baš zbog toga svetu podario toliko naučnika, umetnika i pesnika. Osim Pitagore, sa Samosa potiču i graditelji Herinog hrama Rek i Teodor, pesnik Arion, arhitekta Poliklet, veliki astronomi Aristarh i Aristil kao i filozofi Melisa i Epikur.

foto: Promo

Do Samosa se najbrže stiže avionom. Polazak je 03. jula (11 dana/10 noćenja) čarter letovima agencije KonTiki, koja je za ovo leto, baš na ovom kopnu u vodama Egeja, rezervisala za svoje putnike hotele po meri i ukusu većine. U cenu svih aranžmana uračunata je avio-karta, svi transferi, usluga vodiča….

foto: Promo

Hotel Zefiros 3* (polupansion, standard soba, stara cena 599 evra , nova cena 549 evra)

Hotel ima karakteristiku idealno lociranog. Hotel je lociran uz samu Mykali plažu, dugu 3 kilometara. Plaža Mykali je peščano – šljunkovita plaža sa prirodnim hladom. A plaža Psili Ammos, jedna od najlepših na ostrvu, je od hotela udaljena 3,5 kilometara. Autobuska stanica je od hotela udaljena 100 metara. Usluga je polupansion, standard soba, a cena snižena na 549 evra.

foto: Promo

ARION 4* (polupansion, standard soba, stara cena 699 evra, nova cena 599 evra i prvo dete do 12 godina gratis smeštaj + avio prevoz)

Hotelski kompleks koji smo s razlogom nazvali pravim rajem za dušu i idealnim mestom za jedan miran i opuštajući odmor. Raj je za ljubitelje divnog pogleda, na uzvišenju odakle se pruža lep pogled na more i mesto Kokari u kome se nalaze brojni restorani, prodavnice, barovi. Hotel Arion se nalazi nadomak najlepših plaža na ostrvu, Lemonakia I Tsamadou.

foto: Promo

FITO BAY 3* (polupansion, standard soba - pogled vrt, stara cena 699 evra, nova cena 549 evra)

Fito Bay je hotel koji predstavljamo kao naš favorit kada su hoteli sa dobrom uslugom i lepom plažom u pitanju. Zvanično je hotel kategorije 3 zvezdice, ali ako nas pitate, nesebično bismo ovom hotelu dodelili i četvrtu. Proverite zbog čega je ovo jedan od prodavanijih hotela na ostrvu Samos. Nalazi se u živopisnom mestu Potokaki, a nedaleko i od jednog od najlepših letovališta, Pitagorio.

foto: Promo

HYDRELE 4* (pun pansion plus, standard soba, stara cena 699 evra, nova cena 499 evra)

Hotel Hydrele se nalazi u mestu Potokaki, a preko puta lepe peščano-šljunkovite plaže. Idilično turističko mesto Pitagorio u kome se nalaze brojne prodavnice, restorani, šetalište i marina je od hotela udaljeno svega 2 kilometara. Vođen kao porodični hotel, u kome ljubaznost domaćina ističemo u prvi plan, predstavlja mesto u kojem se gosti osećaju prijatno i odlaze uz obećanje da će sigurno doći opet.

Kako bi zadovoljstvo boravka na ovom ostrvu bilo potpuno, obavezno probajte vino sa Samosa slatkastog ukusa koga ima samo ovde. U njegovom ukusu uživao je i legendarni Bajron ispijajući ga iz ogromnih pehara…

Za sve dodatne informacije, pozovite call centar na broj 011/20 98 000 ili posetite naše poslovnice.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track