KURIR U JUNU POTPUNO RAZBIO TELEVIZIJE! Čak 63,85 odsto korisnika interneta čita KURIR.RS! Više od 2,6 miliona građana Srbije je uz nas!
Foto: Kurir

Hvala što nam verujete!

KURIR U JUNU POTPUNO RAZBIO TELEVIZIJE! Čak 63,85 odsto korisnika interneta čita KURIR.RS! Više od 2,6 miliona građana Srbije je uz nas!

Društvo -

Čak 63,85 odsto svih korisnika interneta u Srbiji čita Kurir.rs!

To je pokazalo zvanično merenje digitalnih medija Gemiusa za jun prema kome su naš portal u toku tog meseca posetila 2.653.309 jedinstvenih korisnika, od 4.155.595 korisnika interneta u Srbiji, što je za oko 300.000 čitalaca više nego pre tri meseca, čime je naš portal ubedljivo oborio sve rekorde!

Kurir.rs beleži neverovatan trend rasta i u ostalim parametrima posete, pa je tako u toku prošlog meseca zabeleženo 43.069.219 poseta i tom prilikom je otvoreno čak 176.747.901 strana.

foto: Stefan Jokić

Kvalitet sadržaja na našem portalu i podaci sa analitike koji su u konstantnom porastu iz meseca u mesec najbolje govore da je portal Kurir.rs daleko ispred konkurencije!

foto: Kurir

Takođe, treba napomenuti da je sportska rubrika portala više od godinu dana sa više od milion jedinstvenih korisnika najčitanija sportska rubrika u Srbiji.

Cela Srbija čita Kurir!

HVALA ŠTO NAM VERUJETE! OSTANITE UZ KURIR.RS!

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track