Letujte sa Belvi Travelom u Tolu ili Lutrakiju i povedite nekog POTPUNO BESPLATNO! Paket aranžman 11 dana/10 noćenja,  smeštaj i prevoz već od 349€ *Cena za dve osobe – Polazak 10. jul!
Foto: Promo

Letujte sa Belvi Travelom u Tolu ili Lutrakiju i povedite nekog POTPUNO BESPLATNO! Paket aranžman 11 dana/10 noćenja, smeštaj i prevoz već od 349€ *Cena za dve osobe – Polazak 10. jul!

Društvo -

U turističkoj agenciji Belvi Travel u toku je promocija 1+1 BESPLATNO koja važi za hotelski smeštaj u Tolu i Lutrakiju, za polazak 10. jula, avionskim ili autobuskim prevozom. Iskoristite SPECIJALNU PONUDU i povedite dragu osobu na letovanje POTPUNO BESPLATNO, po ceni za dve osobe već od 349€, uključen je i prevoz.

Tolo nekada staro ribarsko selo, danas je prelepo živopisno turističko mesto sa peščanim plažama. Nalazi se na jugo-istočnom delu poluostrva Peloponez. Udaljen je 11 km od grada Nafplio i 151 km od Atine. Mesto ima puno barova i restorana i idealna je destinacija za sve one koji žele da uživaju u moru i suncu, kao i za one koji žele da istražuju arheološke predele Peloponeza. Veoma prijatno mesto za boravak i pravi odmor.

Tolo SPECIJALNA PONUDA - 1+1 BESPLATNO:

Hotel Thetis 2* se nalazi u centru turističkog mesta Tolo. Okružen je prodavnicama, tavernama i kafeterijama. Hotel je udaljen 200 m od peščane plaže. Suncobrani i ležaljke se dodatno plaćaju, set (dve ležaljke i suncobran od 6-8 evra). U hotelski sadržaj ubraja se bazen, sunčana terasa sa ležaljkama, suncobranima i pool barom, recepcija sa lobby-jem, restoran, lift, sef na recepciji. Usluga u hotelu je doručak ili polupansion.

SPECIJALNA PONUDA 1+1 BESPLATNO: 10. JUL, SMEŠTAJ + BUS + DINARSKI DEO 359€ *Cena za 2 osobe!

SPECIJALNA PONUDA 1+1 BESPLATNO: 10. JUL, SMEŠTAJ + AVION + DINARSKI DEO 419€ *Cena za 2 osobe!

Hotel Coronis 2* je smešten u centru mesta Tolo, na 20 metara od barova i prodavnica. Živopisni grad Nafplion, sa zamkom i brojnim neoklasičnim vilama, nalazi se na 10 km od hotela.

Hotel je udaljen 30 m od gradske peščane plaže. Suncobrani i ležaljke se dodatno plaćaju. U hotelski sadržaj ubraja se recepcija sa lobby-jem, TV sala, restoran, beslatan wi-fi na recepciji, sef na recepciji,parking. Usluga u hotelu je doručak kontinentalnog tipa.

SPECIJALNA PONUDA 1+1 BESPLATNO 10. JUL, SMEŠTAJ + BUS + DINARSKI DEO 349€ *Cena za 2 osobe!

SPECIJALNA PONUDA 1+1 BESPLATNO 10. JUL, SMEŠTAJ + AVION + DINARSKI DEO 409€ *Cena za 2 osobe!

foto: Promo

Ujednačena mediteranska klima, dugo i toplo leto, kristalno čisto more sa prelepim šljunkovito peščanim plažama koje okružuju grad, bujna vegetacija na padinama planine Geranija, termalni izvori, vodopadi i Plavo jezero, učiniće da letovanje u Lutrakiju bude jedinstveno iskustvo, kao i desetinama hiljada turista iz celog sveta.

Lutraki SPECIJALNA PONUDA - 1+1 BESPLATNO:

Hotel Mantas 4* se nalazi u centru Lutrakija, udaljen samo 80m od plaže, na kojoj se nalazi zakupljeni hotelski deo plaže sa ležaljkama i suncobranima – besplatnim za hotelske goste. U hotelski sadržaj ubraja se bazen na krovu hotela „roof garden“ sa pool barom, kafe bar, recepcija sa lobi barom, TV sala, noćni bar, lift, sef boksovi na recepciji, restoran u kome se služe pansionski obroci. Hotel pruža gostima Mantas hotela besplatan ulazak u Casino Loutraki koji je jedan od najvećih kazina u Evropi. Wifi je dostupan u celom hotelu. Usluga u hotelu je polupansion.

SPECIJALNA PONUDA 1+1 BESPLATNO: 10. JUL, SMEŠTAJ + BUS + DINARSKI DEO 509€ *Cena za 2 osobe!

SPECIJALNA PONUDA 1+1 BESPLATNO: 10. JUL, SMEŠTAJ + AVION + DINARSKI DEO 599€ *Cena za 2 osobe!

Hotel Mantas Sea Side 3* nalazi se u centru Lutrakija 20 metara od plaže, na gradskoj promenadi – šetalištu uz more i pogledom na Korintski zaliv. Okružen je brojnim prodavnicama, marketima, buticima, kafeterijama, restoranima i mestima za zabavu. . U hotelski sadržaj ubraja se recepcija, klimatizovani lobby bar, kafeterija, sala za doručak „roof garden“ na krovu hotela sa panoramskim pogledom na grad i Korintski zaliv, lift, sef boksovi na recepciji. Ležaljke i suncobani na hotelskom delu plaže su besplatni za goste hotela. Hotelska kafeterija se nalazi na gradskoj promenadi.Usluga u hotelu je polupansion.

SPECIJALNA PONUDA 1+1 BESPLATNO: 10. JUL, SMEŠTAJ + BUS + DINARSKI DEO 499€ *Cena za 2 osobe!

SPECIJALNA PONUDA 1+1 BESPLATNO: 10. JUL, SMEŠTAJ + AVION + DINARSKI DEO 589€ *Cena za 2 osobe!

Hotel Achillion 4*se nalazi u centru živopisnog mesta Lutraki, na samom šetalištu uz plažu. Hotel je u potpunosti renoviran 2016. godine. Hotel je okružen prodavnicama, tavernama, kafeterijama…

Hotel je udaljen 20 m od šljunkovite plaže, suncobrani i ležaljke za goste hotela se ne naplaćuju.

U hotelski sadržaj ubraja se recepciju sa lobby-jem, sala za doručak, lift, sef na recepciji.

Usluga u hotelu je polupansion.

SPECIJALNA PONUDA 1+1 BESPLATNO : 10. JUL, SMEŠTAJ (SSV) + BUS + DINARSKI DEO 499€ *Cena za 2 osobe!

SPECIJALNA PONUDA 1+1 BESPLATNO: 10. JUL, SMEŠTAJ (SSV) + AVION + DINARSKI DEO 589€ *Cena za 2 osobe!

SPECIJALNA PONUDA 1+1 BESPLATNO: 10. JUL, SMEŠTAJ (MV) + BUS + DINARSKI DEO 489€ *Cena za 2 osobe!

SPECIJALNA PONUDA 1+1 BESPLATNO: 10. JUL, SMEŠTAJ (MV)+ AVION + DINARSKI DEO 579€ *Cena za 2 osobe!

foto: Promo

Hotel Excelsior 3* nalazi se u samom centru živopisnog mesta Lutraki, na malom trgu, 50 metara od plaže. Hotel nudi udobne sobe i prijatnu atmosferu. Hotel je okružen restoranima, marketima, kafeterijama…U hotelski sadržaj ubraja se recepciju sa lobby-jem, sala za doručak, lift, sef na recepciji. Usluga je doručak.

SPECIJALNA PONUDA 1+1 BESPLATNO: 10. JUL, SMEŠTAJ + BUS + DINARSKI DEO 399€ *Cena za 2 osobe!

SPECIJALNA PONUDA 1+1 BESPLATNO: 10. JUL, SMEŠTAJ + AVION + DINARSKI DEO 479€ *Cena za 2 osobe!​​​​​​​

Specijalne ponude turističke agencije Belvi Travel, možete videti na www.belvi.rs (http://belvi.rs/), ponude se odnose na autobuske i avionske aranžmane za najtraženije destinacije ovog leta. Detaljnije informacije o ponudi možete dobiti pozivom na: 011/32-23-300

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track