NESTALI BRAT I SESTRA, PORODICA MOLI ZA POMOĆ: Devojčica (13) rekla da ide kod drugarice i nije se vratila kući! I njenom bratu se gubi trag
Foto: Privatna Arhiva

policija se odmah dala u potragu

NESTALI BRAT I SESTRA, PORODICA MOLI ZA POMOĆ: Devojčica (13) rekla da ide kod drugarice i nije se vratila kući! I njenom bratu se gubi trag

Društvo -

Maloletna I. V. (13), iz kladovskog sela Podvrška, i njen brat LJ. V. (25) nestali su u nedelju u večernjim satima i porodica više nema nikakvih informacija o njima.

Devojčica, koja živi u kući sa majkom i bratom, u nedelju je, navodno, otišla do prijateljice. Međutim, kako se do večeri nije vratila, majka je pozvala drugaricu svoje ćerke, ali joj je ova kazala da I. V. nije ni dolazila do nje.

Odmah je obaveštena policija, koja je krenula u potragu za I. V, ali do sada nema nikakvih informacija o tome gde se devojčica nalazi.

U polliciji su nam nezvanično kazali da se maloletnica nije vratila kući i da je potraga u toku. Pozvan je i Lj.V, ali je njegov mobilni telefon isključen.

Devojčica I. V. je u trenutku nestanka na sebi imala gornji deo trenerke crne boje sa aplikacijom adidasa na leđnom delu, plavu majicu plave sa aplikacijom na grudima, pantalone krem boje i bele patike.

Mole se svi oni koji imaju bilo kakvu informaciju vezanu za nestanak maloletne I.V. da se jave u najbližu policijsku stanicu ili pozovu broj telefona 019/801-444, PO Kladovo.

(Kurir.rs/Blic/Foto: Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track