MIROSLAV SE OTROVAO JER NIJE IMAO DA PLATI RAČUN, SUPRUGA I DECA U ŠOKU: Nepoznati donator iz Beograda platio dug od 22.500 dinara, Stojanovićima uključili struju!
Foto: Kurir

TRAGEDIJA

MIROSLAV SE OTROVAO JER NIJE IMAO DA PLATI RAČUN, SUPRUGA I DECA U ŠOKU: Nepoznati donator iz Beograda platio dug od 22.500 dinara, Stojanovićima uključili struju!

Društvo -

NIŠ - Nakon što je nesrećni Miroslav Stojanović (44) iz sela Jelašnica kod Niša izvršio samoubistvo zbog duga za struju od 22.500 dinara, nepoznati donator iz Beograda otplatio je ovaj dug.

foto: Printscreen Belami

Stojanovićima je ponovo priključena struja jer im je nepoznati donor iz Beograda platio dug od 22.500 dinara.

"Taj dug za struju je plaćen jutros i odmah su poslate ekipe da Stojanovićima priključe struju", nezvanično smo saznali u EPSU-u.

On je iza sebe ostavio suprugu Slavicu sa četvoro dece.

Nesrećni Miroslav koji je izbeglica sa Kosova popio je otrov insekticid etiol, nekoliko sati nakon što mu je isključena struja i preminuo je na licu mesta.

"Ne mogu ovo više da izdržim, nemam da platim dug za struju, deca će mi gladovati, ubiću se!", bile su njegove poslednje reči.

foto: Printscreen Belami

Miroslav je najpre poslao ženu i decu u Niš, a potom je izvršio samoubistvo.

"Seča struje samo je bio povod da digne ruku na sebe. Miroslav nije više mogao da podnese siromaštvo. Mnogo je radio da prehrani tri sina i ćerku koji su stari od 5 do12 godina , nadničio je gde je mogao, ali nije izdržao. Pred smrt je pozvao telefonom sestru u Bujanovcu i najavio šta će raditi. Sa česme u dvorištu uzeo je vodu i etiol u prahu i tu su ga mrtvog i pronašli", kaže jedan od rođaka Stojanovića.

Rođaci i prijatelji kažu da je Miroslav na sve načine pokušavao da zaradi novac.

"Oca su mu na Kosovu ubili Albanci. Sa majkom je boravio u izbegličkom kampu i ona se 2004. ubila, skočila je u Nišavu jer nije mogla da podnese što je napustila porodični dom. U međuvremenu se Miroslav oženio i dobio četvoro dece, a od Komesarijata za izbeglice dobio je kuću u Jelašnici. Živeli su u siromaštvu, nisu imali ni za kupatilo a on je radio gde je stigao. Živeli su od socijalne pomoći, jer žena Slavica zbog bolesti ne može da radi", pričaju rođaci.

(Kurir.rs/M.S./Foto: Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track