KURIR PRVI LANSIRA NOVU DRUŠTVENU MREŽU POTPUNO BEZ CENZURE: Slobodno iznesite svoje mišljenje o svemu i svi će ga odmah videti!
Foto: Kurir

KURIR VIBER COMMUNITY

KURIR PRVI LANSIRA NOVU DRUŠTVENU MREŽU POTPUNO BEZ CENZURE: Slobodno iznesite svoje mišljenje o svemu i svi će ga odmah videti!

Društvo -

Adrija medija grupa i dalje nastavlja da prati najnovije svetske trendove u oblasti komunikacije i interakcije sa svojim čitaocima. Viber i Kurir lansirali su novu društvenu mrežu KURIR VIBER COMMUNITY.

foto: Vajber

(https://invite.viber.com/?g2=AQAEITX8eRWNX0gkwPIe%2B5s93O14td3xIC1Qpc5okUq8XFSqzjihkJ73pkZwheL6&lang=en)

Svi Kurirovi čitaoci mogu da slobodno i bez cenzure izražavaju svoje mišljenje o svim temama, komentarišu, lajkuju, odgovaraju drugim članovima, objavljuju fotografije i video snimke, stikere i gifove.

Jednostavno, kako ćaskate sa svojim prijateljima u privatnim Viber četovima, tako možete od sada i na KURIR VIBER COMMUNITY. Tako ćete imati privilegiju i da budete član velike Kurirove Viber zajednice!

Naravno, bez vulgarnosti i poziva na nasilje i bilo koji vid mržnje. Kada postavite svoje mišljenje fotografiju ili video snimak odmah će ga videti milioni i moći će o tome da daju svoj stav.

Pozivamo vas da se družimo, komentarišemo i slobodno izražavamo svoje mišljenje o svemu što vas i nas interesuje, kao i da zajedno sa nama uživo intervjuišete poznate ličnosti tako što ćete im postavljati pitanja koja vas interesuju. Kurirov chat otvoren je 24 sata da se na njemu družimo uživo, zajedno pratimo i komentarišemo sve važne sportske, muzičke, kulturne, političke i zabavne događaje! Vi ćete biti Kurirovi reporteri, fotografi i snimatelji koji će nam javljati sve što je važno u vašoj sredini.

Kurir je jedini medij u Srbiji koji je u saradnji sa Viberom lansirao prvi VIBER COMMUNITY, koji maksimalno olakšava komunikaciju između čitaoca i njegovog omiljenog medija.

ŠALJITE SVOJE PRIČE, PREDLOGE I SUGESTIJE I KOMENTARIŠITE DIREKTNO BEZ CENZURE NA KURIR VIBER COMMUNITY.

Kako se koristi

foto: Dado Đilas

Samo kliknite na sledeći link i Kurir javni čet možete da zapratite OVDE:

PRAVILA ZA KURIR VIBER COMMUNITY su prosta i jasna:

Strogo je zabranjeno postavljanje linkova ka eksternim sajtovima i svi koji budu objavljivali neprikladan sadržaj biće odmah uklonjeni iz grupe.

Adrija medija grupa i Kurir već imaju sjajnu saradnju s predstavnicima Vibera. Pored dva javna naloga koja su predstavljena, Kurir Sport i Kurir, Adrija medija već ima više javnih naloga: Kurir, Elle i Espreso.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track