Najnovije vesti

POGLEDAJTE UŽIVO ŠTA VAS ČEKA NA GRANICI: Stoji se u mestu do SAT VREMENA, a ovo su ALTERNATIVNI PRAVCI! (VIDEO)
Foto: AMSS Printscreen

Ovo su najopterećeniji auto-putevi

POGLEDAJTE UŽIVO ŠTA VAS ČEKA NA GRANICI: Stoji se u mestu do SAT VREMENA, a ovo su ALTERNATIVNI PRAVCI! (VIDEO)

Društvo

BEOGRAD - U Srbiji su danas najopterećeniji auto-putevi koji iz pravca Mađarske i Hrvatske vode ka Bugarskoj i Makedoniji, a zadržavanja na graničnim prelazima su oko 60 minuta.

OVDE MOŽETE U SVAKOM TRENUTKU POGLEDATI ŠTA VAS OČEKUJE NA GRANIČNIM PRELAZIMA 

Horgoš
Horgošfoto: AMSS Printscreen

Na graničnim prelazima Horgoš i Batrovci čeka se oko pola sata, dok je na prelazima Preševo i Gradina, po izlasku iz zemlje zadržavanje do sat vremena.

Izveštaj u 18 sati, kiša usporava saobraćaj

Prolazak većeg broja stranih državljana kroz našu zemlju i dalje je razlog većih gužvi na putevima, kao i dužeg zadržavanja na granicama ali i naplatnim rampama, saopštio je AMSS. Kiša koja trenutno pada na širem području centralne i južne Srbije otežava saobraćaj ove večeri.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza, saobraćaj je pojačan na izlazu na Preševu i Gradini, kao i na ulazu u Srbiju na Horgošu i Batrovcima, a zadržavanja su od 30 do 60 minuta. Na granici sa Crnom Gorom putnička vozila čekaju na Gostunu i Špiljanima oko sat vrmena.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama, dok je pojačan saobraćaj i dalje na NR Stara Pazova, kao i na NR Nais.

Horgoš

Na ulazu u Srbiju nema gužvi, kažu u AMSS, sabraćaj se brzo odvija. Ista situacija je i po izlazu iz zemlje.Takođe, građanima se za svaki slučaj preporučuju alternativni prelazi Bački Vinogradi, Bajmok i Đala, čije je radno vreme od 7 do 19 sati, kao i Horgoš 2 koji radi do 22 sata.

Preševo
Preševofoto: AMSS Printscreen

Granici s Hrvatskom

Kada je u pitanju granični prelaz Batrovci, na ulazu u Srbiju čeka se od 15 do 20 minuta. Na izlazu iz naše zemlje rade samo tri trake, zbog čega se predviđa maksimalno čekanje do 30 minuta. Građanima se savetuje da koriste Šid kao alternativu.

Granica s Bugarskom

Građane na izlazu iz Srbije ka Bugarskoj očekuje velika kolona vozila.

- Stanje na graničnim prelazima je promenljivo, čeka se od 30 minuta do sat vremena - potvrdili su iz AMSS. 

Preševo
Preševofoto: AMSS Printscreen

Granica s Makedonijom - Preševo

Nešto slična situacija je i na prelazu Preševo, gde je pojačan saobraćaj na ulazu u Makedoniju, dok većih zadržavanja na ulazu u Srbiju nema. Saobraćaj se odvija relativno brzo.

(Kurir.rs/Blic/Foto: AMSS printscreen)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...