UMESTO U VOZU NOĆ PROVELI NA BETONU: Putnici u Sutomoru satima čekali voz za Beograd, deca spavala na peronima
Ilustracija, Foto: Nebojša Mandić

niko ih nije obavestio o kašnjenju

UMESTO U VOZU NOĆ PROVELI NA BETONU: Putnici u Sutomoru satima čekali voz za Beograd, deca spavala na peronima

Društvo -

Fejsbuk stranica Podgorički vremeplov objavila je pre 17 sati fotografije putnika koji su sudeći prema komentarima čekali putnički voz iz pravca Bar - Beograd.

Prema komentaru jednog od putnika, voz je kasnio čak 800 minuta, a u pitanju je bila stanica u Sutomoru, navodi Espreso.co.rs.

Kako su očajni putnici naveli, niko ih nije obavestio da će voz za Podgoricu i Beograd, kao i za ostala usputna mesta, toliko kasniti.

Primorani, oni su legli na zemlju, a kako je navedeno, deca su polegala i pored šina. Putnici su najviše kivni što se kako kažu "niko nije udostojio" da ih obavesti da li će voz uopšte krenuti iz Bara.

Nakon što je izašla objava sa fotografijama na ovoj Fejsbuk stranici, usledili su brojni komentari, a mnogi su rekli da će odustati od putovanja vozom.

- Ista stvar i u Podgorici. Niko se nije udostojio da javi koliko će voz kasniti, zbog kog razloga, i kad se može očekivati. Nažalost, ni kad se konačno pojavio, niko nije najavio da je to taj voz. On je trebalo da bude jutros 7h u Beogradu, a u tom trenutku je bio na Zlatiboru. Pre bi zapregom čovek stigao. Ne daj boze da neko preuzme kakvu odgovornost, a da je srećna zemlja pa da ih svi tuže i uzmu im po nekolke hiljada. Možda je bolje da ukinu voz, pa da nam samo dolaze turisti jahtama i avionima, napisao je ljutito, jedan čovek u komentarima.

Ipak, bilo je i onih koji misle da su putnici sami krivi jer su se odlučili na ovaj vid prevoza.

foto: Profimedia

Mnogi su na kraju konstatovali da ovo nije neobična pojava, a bilo je i pošalica na račun ove nesrećne situacije.

Ipak, kako su nam rekli iz Železnice Crne Gore, voz je krenuo iz Bara tačno u 23:29h, odakle mu je trebalo 15 minuta do Sutomora.

Oni su nam objasnili kako je voz kasnio 4h, jer je bio u kvaru, a objašnjavaju i da je došlo do prekida kontaktne mreže pa putnici nisu mogli da dobiju nijednu informaciju. Dodali su da su ekipe odmah izašle na teren kako bi sanirali kvar.

(Kurir.rs/Espreso.co.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track