Najnovije vesti

DANAS EKSKLUZIVNO SAMO U KURIRU! 23 GODINE OD OLUJE: Čitajte sve o najvećem etničkom čišćenju u Evropi posle II svetskog rata! SPECIJAL NA 8 STRANA!
Foto: Promo

OPERACIJA OLUJA

DANAS EKSKLUZIVNO SAMO U KURIRU! 23 GODINE OD OLUJE: Čitajte sve o najvećem etničkom čišćenju u Evropi posle II svetskog rata! SPECIJAL NA 8 STRANA!

Društvo

Ekskluzivno u KURIRU pročitajte ispovest Srba iz kolone, saznajte za koliko je sati pala Krajina, ko je dao zeleno svetlo za agresiju, kako je tekla ova zločinačka akcija i kako je izvedeno etničko čišćenje...

U današnjem štampanom izdanju KURIRA objavljujemo specijalni dodatak na osam strana posvećen hrvatskoj genocidnoj akciji "Oluja" kojom je iz Republike Srpske Krajine proterano oko 250.000 Srba.

 

Ekskluzivno u KURIRU pročitajte ispovesti i autentične priče Srba iz kolone, saznajte za koliko je sati pala Krajina, ko je dao zeleno svetlo za agresiju, na koji način su Amerikanci učestvovali u Oluji, kako je tekla ova zločinačka akcija i kako je izvedeno etničko čišćenje...

 

U specijalu donosimo ekskluzivna, strogo poverljiva i do sada neobjavljivana dokumenta.

 

Pročitajte zašto Srbi samo dan pre agresije nisu verovali da je invazija izvesna i saznajte koliko se prognanih Srba vratilo u Hrvatsku.

 

U KURIROVOM specijalu pročitajte kakva je sudbina fudbalera Crvene zvezde Milana Borjana i Miloša Degeneka.

 

Samo za naš specijal predsednik Srbije Aleksandar Vučić napisao je autorski tekst.


Ne propustite danas štampano izdanje KURIRA sa specijalnim dodatkom "Oluja - zločin bez kazne: Kolona duga 23 godine".

 

Sve o najvećem etničkom čišćenju jednog naroda!

 

foto: Kurir

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...