DAČIĆ OGORČEN NEPRAVDOM PREMA MLADOJ SRPKINJI SARI: Učinićemo sve da Saru dovedemo kući! Ovo je sramota i skandal crnogorskih vlasti prema našoj državljanki!
Foto: Kurir, Printscreen Facebook

Javnost u Srbiji uznemirena atakom na nevinu srpkinju

DAČIĆ OGORČEN NEPRAVDOM PREMA MLADOJ SRPKINJI SARI: Učinićemo sve da Saru dovedemo kući! Ovo je sramota i skandal crnogorskih vlasti prema našoj državljanki!

Društvo -

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić izjavio je za Kurir da je ovo što se događa sa nedužnom Beograđankom zatočenom u Spuž Sarom Vidak (20) veliki skandal i sramota crnogorske vlasti, u kojem Srbija čini sve da pomogne svojoj državljanki.

foto: Dado Đilas

- Stvarno sam začuđen i ogorčen. Pitam se kako je moguće da je devojka i dalje u zatvoru i da je drže kao najvećeg teroristu. Ovo je veliki skandal i sramota šta crnogorske vlasti rade našoj državljanki. Mi smo u stalnom kontaktu i sa njom i sa njenom majkom i preduzimamo sve da ovaj slučaj okončamo i dovedemo Saru kući - poručio je Dačić.

foto: Printscreen Facebook
foto: Profimedia, Privatna Arhiva

ČETIRI PITANJA ZA MINISTRA PRAVDE CRNE GORE ZORANA PAŽINA

foto: EPA

Pritisak vlasti

ČEKA JE MONTIRAN PROCES

Saru Vidak u Crnoj Gori čeka montiran proces jer su ministar pravde Crne Gore Zoran Pažin i Sudski savet i predsednica Vrhovnog suda Crne Gore javno su kršili pretpostavku nevinosti i vršili pritisak na sud da je pritvore i osude.

foto: Facebook

- Svesni su kakvu su grešku napravili ministar pravde i ostale državne institucije. Na pravdi boga su nevinu devojku poslali u zatvor, pa je logično očekivati da Sari predstoji montiran sudski proces, u kome ona mora da bude osuđena! Sara će biti osuđena samo da bi se institucije pokrile i skinule odgovornost - tvrdi naš izvor iz Crne Gore.

(Kurir.rs/Foto: Kurir, Facebook)

SRAMNO BEZAKONJE! MINISTAR PRAVDE CRNE GORE DIREKTNO KRŠIO PRETPOSTAVKU NEVINOSTI: Tražio javno da Srpkinju tužilaštvo i pravosudni organi tretiraju kao kriminalca najvišeg ranga!!!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track