VOZAČI, PAŽLJIVO: Pojačan saobraćaj unutar gradova, ali i na putevima
Foto: Nebojša Mandić

Stanje na putevima

VOZAČI, PAŽLJIVO: Pojačan saobraćaj unutar gradova, ali i na putevima

Društvo -

BEOGRAD - Kraj avgusta i poslednji dani školskog raspusta donose veći broj vozila i pojačan saobraćaj unutar gradova, ali i na putevima zbog turističke sezone, pa se preporučuje dodatni oprez u saobraćaju, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Pozivajući se na podatke granične policije, AMSS je naveo da su zadržavanja na granici Srbije i Hrvatske na prelazu Batrovci od 30 do 60 minuta i da se preporučuje korišćenje alternativnih prelaza - Šida, Sota i Bačke Palanke.

Čekanja samo na Batrovcima do jedan sat

Prema podacima Uprave granične policije, na graničnim prelazima putnička vozila trenutno se zadržavaju samo na Batrovcina od 30 do 60 minuta, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Kako se međuzona često brzo popuni, u toku dana mogu biti čak i višesatna zadržavanja, pa su preporuka alternativni prelazi Šid, Sot ili Bačka Palanka. Pojačan saobraćaj se očekuje i na Horgošu, kao i na ulazu u Srbiju na Gradini i Preševu, naveo je AMSS.

Pojačan saobraćaj se očekuje i na prelazu Horgoš sa Madjarskom, kao i na ulazu u Srbiju na prelazima Gradina sa Bugarskom i Preševo sa Makedonijom.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

(Kurir.rs/Beta/Tanjug/Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track