DOGODILO SE BOŽJE ČUDO! Oglasio se Stefan (20) kome je Srbija pomogla da se leči! OVA PORUKA VRAĆA VERU, ali borbi nije kraj!
Foto: Privatna Arhiva

obična prehlada promenila mu je život iz korena

DOGODILO SE BOŽJE ČUDO! Oglasio se Stefan (20) kome je Srbija pomogla da se leči! OVA PORUKA VRAĆA VERU, ali borbi nije kraj!

Društvo -

Stefan Subotić ima samo 20 godina, a jedna naizgled obična prehlada iz korena je promenila njegov život, kada je od lekara saznao da boluje od akutne limfoblastne leukemije.

Stefan je prošao prvu fazu lečenja, pa je ovom prilikom zahvalio celoj Srbiji i građanima koji su mu obezbedili sredstva da otputuje u Nemačku i nastavi sa lečenjem.

"Hvala vam do neba! Vaše SMS poruke i donacije su mi omogućile lečenje! Obezbedili ste mi sredstva i dali mi priliku. Iskoristili smo je ovde u klinici Malteser na pravi način. Dogodilo se BOŽJE ČUDO!", napisao je Stefan.

On je rekao da iako su šanse bile minimalne i predviđanja slaba, antitela koja je primao su delovala.

"Jos jedna bitka je dobijena i pored mnoštva komplikacija i veoma teškog perioda za mene. Organizam je u 100 odsto remisiji, terapija je uspela! Sada sam spreman za novu fazu lečenja", rekao je dvadesetogodišnjak.

On je počeo da prima novu terapiju i kako kaže, veruje da će sprečiti nove mutacije.

"Za ovu narednu fazu lečenja će trebati još oko 60.000 evra.Nisam srećan sto je tako i nije mi lako da to kažem, ali i dalje zavisim od vas", napisao je on.

Pomozimo Stefanu!

Upišimo 360 i pošaljimo SMS na 3030. Njemu možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun:

DINARSKI: 160-483612-69

DEVIZNI: 00-540-0002304.6

IBAN broj: РС35160005400002304623

(Kurir.rs/Foto: Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track