Najnovije vesti

SMENA SUNCA I OBLAKA NA NEBU IZNAD SRBIJE: Utorak širom zemlje čas vedar, čas kišovit! Meteoropate će se danas namučiti...
Foto: Marina Lopičić

Vremenska prognoza

SMENA SUNCA I OBLAKA NA NEBU IZNAD SRBIJE: Utorak širom zemlje čas vedar, čas kišovit! Meteoropate će se danas namučiti...

Društvo

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, ujutro i pre podne ponegde na severu i severoistoku kiša i grmljavina, a u ostalim krajevima duži sunčani intervali, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) i dodao da se od sredine dana kratkotrajni pljuskovi i grmljavine očekuju i u centralnim i južnim krajevima Srbije.

 

foto: AP/Ilustracija

 

Vetar će uglavnom biti slab, promenljivog smera. Najniža temperatura kretaće se od 13 do 18 stepeni, a najviša od 23 na severu do 29 stepeni Celzijusa na jugu Srbije.

 

foto: Printscreen/RHMZ

 

U Beogradu će danas biti promenljivo oblačno. Više sunčanih intervala očekuje se pre podne i sredinom dana, a posle podne i uveče kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom. Vetar će uglavnom biti slab, promenljivog smera. Najniža temperatura biće oko 18, a najviša oko 25 stepeni Celzijusa.

 

foto: Printscreen/RHMZ

 

Biometeorološke prilike će nepovolјno uticati na većinu hronično obolelih i osetlјivih osoba.

 

foto: Profimedia

 

Naročit oprez se savetuje astmatičarima i srčanim bolesnicima. Reumatski bolovi i neraspoloženje su mogući kao meteoropatske reakcije.

 

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Marina Lopičić)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...