ŠOK TVRDNJE MAJKE IZ KIKINDE! Prepoznala sam ukradenog sina u novinama! BRAT BLIZANAC JE REKAO OVO MI JE BATA!
Foto: Facebook

ILONA TRAŽI SINA

ŠOK TVRDNJE MAJKE IZ KIKINDE! Prepoznala sam ukradenog sina u novinama! BRAT BLIZANAC JE REKAO OVO MI JE BATA!

Društvo -

Sina ukradenog iz porodilišta prepoznala u novinama! Ilona Novak (43) iz Kikinde sumnja da joj je jedan od blizanaca, koje je rodila 3. marta 1997. godine u Beogradu ukraden!

Ilona Novak kaže da od bolnice nije dobila ni obdukcioni nalaz, ni otpusnu listu, ni umrlicu! Neverovatan sticaj okolnosti i sličnost sa jednim detetom koje je uočila u novinama pet godina posle porođaja bacili su joj so na ranu.

Naime, zbog komplikacija tokom trudnoće, iz kikindske bolnice je prebačena u Beograd, gde se porodila 3. marta 1997. godine prirodnim putem i na svet dobila blizance u sedmom mesecu trudnoće, ali su joj sutradan javili da je jedno dete preminulo.

Ona kaže da joj majčinski instikt govori već 21 godinu da je njen drugi sin, kome je namenila ime Endru, živ. Čudan splet okolnosti usledio je pet godina posle porođaja. Njenoj svekrvi, koja je radila u jednoj kikindskoj školi, prišla je koleginica sa novinskim člankom u kojem je za jednog petogodišnjaka tražen novac za operaciju vida.

foto: Profimedia

Obratila joj se rečima "Bože, da ne znam da nisi ti stavila ovu sliku u novine, pomislila bih da je ovo Denis".

"Sličnost tog dečaka, U.M. iz Beograda i Denisa bila je neverovatna. Došla sam do njegove majke, kojoj sam rekla da moje dete liči na njeno i da želim da se upoznamo. Našle smo se u jednom restoranu u Beogradu sa sinovima. Obojica su imali probleme sa vidom i govorom. Interesantno je da za dva sata, koliko smo proveli zajedno, oba dečaka nijednom nisu zamucala. Čim smo se videli, U.M. je upitao "Mama, je l mi ovo brat?", tvrdi Ilona.

"Rekla sam da joj da nikoga ne optužujem, ali sam tražila da uradi DNK analizu koja bih ja platila. Međutim, odgovorila mi je da ona zna da je to njeno dete i da neće da ga maltretira. Pokrenula sam tužbu, ali je odibjena uz obrazloženje da nema dovoljno osnova", kaže Ilona koja sa sinom Denisom i ćerkom Emilijom sada živi u Nemačkoj.

Inače, zanimljivo je i da su obojica dečaka u isto vreme bili u inkubatoru.

(Kurir.rs/Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track