NAJLUĐI OGLAS NA BALKANU: Ovo je Jugo za borbu protiv NLO, ali i za švaleraciju! A tek kad čujete za šta ga menja vlasnik... (FOTO)
Foto: Printscreen/ Halo oglasi

Ultimativni hit!

NAJLUĐI OGLAS NA BALKANU: Ovo je Jugo za borbu protiv NLO, ali i za švaleraciju! A tek kad čujete za šta ga menja vlasnik... (FOTO)

Društvo -

Našem narodu nikada nije falilo duhovitosti, a to pokazuje i ovaj definitivno najluđi oglas.

Državljanin Republike Srpske iz mesta Štrpci objavio je da prodaje automobil "jugo 45" i naveo da je obložen folijom neprobojnom za vanzemaljske lasere, te da je nevidljiv za NLO radarske sisteme. U opisu piše da je vozilo izrađeno kao limitirana serija specijalizovanih borbenih vozila za borbu protiv nepoznatih objekata iz svemira, kao i da mu je početna cena 501 evro.

foto: Printscreen/ Halo oglasi

- Nije uočljivo na putu, može da se koristi i za druge svrhe, najčešće preljube - precizira se u Halo oglasima, koji svakog četvrtka izlaze u Kuriru na 32 strane. Oglašivač tokom jučerašnjeg dana nije odgovarao na naše pozive i poruke, kao ni na mejlove, pa nije poznato da li ima zainteresovanih kupaca. Poznate su, međutim, detaljne karakteristike ovog "modifikovanog" "jugića" starog 34 godine.

- Od opreme za zemaljsku upotrebu poseduje: desni retrovizor, rezervni točak (peti), flipap sajlu za šlepanje (ne morate je postavljati, samo je jednostavno otkačite s pak-tregera i spremna je za upotrebu ukoliko vašem svemirskom brodu nestane oktana ili jednostavno crkne), ambijentalno osvetljenje (preko 1.000 boja, moguć automatski ili manuelni mod), auspuh, paket opreme za policiju, karta sveta, mobilni svetleći radio (BT, FM, USB, AUX), čip tjuning "Stage X", urađene mape glavnog računara) - precizira se u oglasu.

foto: Printscreen/ Halo oglasi

Od opreme za svemir, vozilo, kako se navodi, poseduje "satelitski komunikator svih mogućih frekvencija podešenih tako da ne ometaju kretanje vazdušnog saobraćaja, može da locira više objekata istovremeno na različitim udaljenostima (u svetlosnim godinama), obložen je neprobojnom folijom od vanzemaljskih lasera, nevidljiv za bilo koju vrstu NLO radarskih sistema.

TRAMPA MOŽE ZAMENA ZA KRMAČU

U oglasu je navedeno i da uz vozilo dolaze i četiri komada kosmičkih odela, a na zahtev kupca moguća je bilo koja provera isključivo u ovlašćenim servisima. Poseban kuriozitet koji prodavac nudi je moguća zamena "za neku običnu civilnu varijantu, krave, koze, krmače, ajkule, drakule ne prolaze".

SPECIFIKACIJE VOZILA - "zastava jugo 45 spejs vorior" - proizveden 1984. godine - zemlja uvoza USA - električni pogon - devet brzina - ubrzanje 15,6 sekundi - prešao 36.000 kilometara - menjač manuelni - automatska klima - registrovan do 16. 11. 2018. - cena 501 evro

(Kurir/Sanja Đorđević)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track