OPREZNO ZA VOLANOM: Em je najavljena kiša, em su radovi svuda po Srbiji! Vozači, ove deonice izbegavajte
Foto: Marina Lopičić/Ilustracija

STANJE NA PUTEVIMA

OPREZNO ZA VOLANOM: Em je najavljena kiša, em su radovi svuda po Srbiji! Vozači, ove deonice izbegavajte

Društvo -

Prvog dana vikenda očekuje se sa prvim popodnevnim satima veći broj vozila, pojačan intezitet saobraćaja, ponegde sa usporenom vožnjom i mogućim kraćim zastojima, a posebno na deonicama na kojima se izvode radovi, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Moguća je kiša u pojedinim delovima zemlje pa se vozačima savetuje oprez. Prema poslednjim podacima Uprave granične policije Srbije, za putnička vozila nema zadržavanja na graničnim prelazima. Zadržavanja za teretna motorna vozila, na izlazu iz zemlje, na graničnom prelazu Kelebija su oko četiri sata. Na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

U noći između. 22. i 23. septembra od od 20.00 do 6.00, radiće se na zameni asfalta u zoni Pančevačkog mosta na deonici Pančevo-Beograd, na Pančevačkom mostu i na deonici Beograd – Pančevo. U toku radova saobraćaj će se odvijati jednom slobodnom saobraćajnom trakom.

Od danas do 28. septembra radiće se na mašinskom presvlačenju asfaltnog kolovoza na delu puta od petlje "Feketić" do petlje "Vrbas", u smeru ka Novom Sadu. U toku radova saobraćaj će se preusmeravati sa vozne u preticajnu saobraćajnu traku.

Do 12. oktobra trajaće radovi na pojačanom održavanju auto-puta od graničnog prelaza "Batrovaca" sa Hratskom ka Beogradu, na deonici od naplatne stanice "Šid" do petlje "Adaševci", u smeru ka Beogradu. Za če se odvijati zaustavnom saobraćajnom trakom.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Marina Lopičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja